Zaloguj się Zarejestruj się
[Foto Temat] Kiedyś/Dziś
Napisano 03 lipca 2015 - 20:10
Napisano 03 lipca 2015 - 22:29
o ja cię dziękuje....A ile wzrostu masz?
192cm i już mogę powiedzieć że mi się jakoś te wszystkie BMI i inne pierdoły nie zgadzają bo nadal jest co gubić i nie jest to 5kg tylko przynajmniej z dyszka.... druga opcja jest taka że mam zepsutą wagę
ale jak się ostatnio u lekarza ważyłem to 97 było i domowa wskazywała to samo...
Będę trenował tak ciężko aż prawa fizyki staną się jedynie sugestią.
Napisano 01 września 2015 - 13:05
Rok temu dokladnie 1 września 97kg ok173cm wzrostu , Zalany bardzo gruubo ale fast foody wchodzilo jak masełko
. Aktualnie 70 z kawałkiem
Zrobie sobie jeszcze normalne zdjecie od tyłu bo niemam innego
i nogi tez dodam na dniach. Edit: Są nogi.
EDT2: Witam, z racji tego ze przed swietami moj telefon poszedl sie ****** wszelkie zapiski i moj dziennik przpadl, sa postepy dodaje kilka zdjec o okresu ostatnich kilku miesiecy. nie umiem tych poz robic hahaha. ostatnie 2 zdjecia kalkulatorkiem. aktualna waga 73,5 kg
Załączone pliki
Użytkownik MarekBania92 edytował ten post 29 stycznia 2016 - 13:55
Napisano 02 września 2015 - 12:13
Kiedyś piłka w klubie , w szkole średniej wypadek na nartach i skrecenie kolana i naderwane mocno wiezadła (lekarz powiedzial ze mocne nogi) w trakcie mega zalanie (w 4miechy jakies 20kg przytyłem przez głupote) potem siłownia troche bez diety sezonowo (3miechy cwiczen 3melanzu). Po szkole średniej tak samo sezonowo cwiczenia na silce kulawa technika jak na poczatku ale sie cwiczylo. No a od roku full ogar dieta i treningi FBW na silowni (podciągem sie sam 3razy wiec kolega pomagał po 3 miechach juz serie po 4 ruchy pelne) no i od kiedy wybudowali sw u nas w miescie to było łacznie siłowni z kalisteniką a potem juz sama kalistenika. Jak pisałem w przywitaniu treningu na wariata superserie push i pulla na kazdym treningu do oporu plus brzuch. Aktualnie z mala konsultacją z Pablo zaczynam jego plan na mase i juz sobie zapisuje wszystko w telefonie. Kalorie tez zacząłem podbijać wiec pewnie zrobie temat w dzienniku.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Do góry
Zgłoś