Jump to content

Nasze strony:

Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!
Zaloguj się Zarejestruj się
Photo

[Foto Temat] Kiedyś/Dziś

• Please log in to reply
951 replies to this topic

Długi Wilk

Długi Wilk

Advanced Member

• Użytkownik
  • 60 posts
Dobra robota! Oprocz kilogramow straciles tez troche lat, bo wygladasz o wiele mlodziej :)
  • 0

Honor, Tradycja, Szacunek, Perfekcja, Fairplay

Muay%20thai%20letras.JPG

Pawel.87

Pawel.87

Member

• Użytkownik
  • 10 posts

o w mordę jeża! Ile to jest kg mniej? Mi też spodnie trochę lecą ale to,  to jest totalna transformacja! Gratuluję i tak trzymać!

To jest przyjacielu zejście ze 167 kg na 95kg w ciągu roku a to jeszcze nie koniec :D

• 1

Będę trenował tak ciężko aż prawa fizyki staną się jedynie sugestią.

remix666

remix666

Advanced Member

• Bywalec
  • 965 posts

To jest przyjacielu zejście ze 167 kg na 95kg w ciągu roku a to jeszcze nie koniec :D

o ja cię dziękuje....A ile wzrostu masz?

• 0

Pawel.87

Pawel.87

Member

• Użytkownik
  • 10 posts

o ja cię dziękuje....A ile wzrostu masz?

192cm i już mogę powiedzieć że mi się jakoś te wszystkie BMI i inne pierdoły nie zgadzają bo nadal jest co gubić  i nie jest to 5kg tylko przynajmniej z dyszka.... druga opcja jest taka że mam zepsutą wagę :D ale jak się ostatnio u lekarza ważyłem to 97 było i domowa wskazywała to samo...

• 0

Będę trenował tak ciężko aż prawa fizyki staną się jedynie sugestią.

student87

student87

Advanced Member

• Bywalec
  • 384 posts
  • LokalizacjaPodkarpacie

Takie fotki

2794365_DSC02348.JPG

2794366_DSC02363.JPG

Attached Files

• 2

I want represent an idea, I want represent possibilities

Dipsiarz

Dipsiarz

Pracuj ciężko w ciszy, niech efekty robią hałas!

• Bywalec
  • 586 posts

Foto na dzień dzisiejszy, plecy z początku wakacji :P strzeliłem lekką napinkę, ale przynajmniej nie zjeżyłem się jak kocur :P darujcie mi te spodenki, ale nogi jeszcze słabe :P jak wytrenuję to dam pełne do porównania :P

Attached Files

• 1

The Wraith

The Wraith

Brak

• Użytkownik
  • 2 posts

To tak z serii przed i po, na dzisiaj macie przed, na zdjęcie dla was przedstawiające po dopiero pracuję ;)

Attached Files

• 0

llewyl

llewyl

Advanced Member

• Użytkownik
  • 75 posts

Kawal chlopa:D

• 1

MarekBania92

MarekBania92

Advanced Member

• Użytkownik
  • 72 posts
  • LokalizacjaJZ represent

Rok temu dokladnie 1 września 97kg ok173cm wzrostu , Zalany bardzo gruubo ale fast foody wchodzilo jak masełko :). Aktualnie 70 z kawałkiem :) Zrobie sobie jeszcze normalne zdjecie od tyłu bo niemam innego :) i nogi tez dodam na dniach. Edit: Są nogi. 
EDT2: Witam, z racji tego ze przed swietami moj telefon poszedl sie ****** wszelkie zapiski i moj dziennik przpadl, sa postepy dodaje kilka zdjec o okresu ostatnich kilku miesiecy. nie umiem tych poz robic hahaha. ostatnie 2 zdjecia kalkulatorkiem. aktualna waga 73,5 kg

Attached Files

Edited by MarekBania92, 29 January 2016 - 13:55 PM.

• 8

kano

kano

KB-MASTER !

• Zasłużony
  • 1,325 posts

Ładnie!

Jak to zrobić, żeby fotki były na cały ekran, a nie na 10 ekranów.. Mam za mały monitor.. :-)

• 1

Ja bym tu widział jeszcze tureckie wstawanie poparte ostrym wymachem !!! :D

andreedk

andreedk

Brak

• Użytkownik
  • 6 posts
Co tu komentować? Woow. Świetny progres sylwetki
  • 0

MarekBania92

MarekBania92

Advanced Member

• Użytkownik
  • 72 posts

kano to przez rozdzielczość tak sie dzieje... Bierzesz ctrl i scroll i wtedy pomniejszasz sobie i jest elegancko

• 1

kano

kano

KB-MASTER !

• Zasłużony
  • 1,325 posts

Dzięki!

Noga świetnie wygląda!
Sama kalistenika, czy co tam robiłeś? Masz jakiś dziennik, albo w dziele Przywitaj się coś napisałeś?

• 0

MarekBania92

MarekBania92

Advanced Member

• Użytkownik
  • 72 posts

Kiedyś piłka w klubie , w szkole średniej wypadek na nartach i skrecenie kolana i naderwane mocno wiezadła (lekarz powiedzial ze mocne nogi) w trakcie mega zalanie (w 4miechy jakies 20kg przytyłem przez głupote) potem siłownia troche bez diety sezonowo (3miechy cwiczen 3melanzu). Po szkole średniej tak samo sezonowo cwiczenia na silce kulawa technika jak na poczatku ale sie cwiczylo. No a od roku full ogar dieta i treningi FBW na silowni (podciągem sie sam 3razy wiec kolega pomagał po 3 miechach juz serie po 4 ruchy pelne) no i od kiedy wybudowali sw u nas w miescie to było łacznie siłowni z kalisteniką a potem juz sama kalistenika. Jak pisałem w przywitaniu treningu na wariata superserie push i pulla na kazdym treningu do oporu plus brzuch. Aktualnie z mala konsultacją z Pablo zaczynam jego plan na mase i juz sobie zapisuje wszystko w telefonie. Kalorie tez zacząłem podbijać wiec pewnie zrobie temat w dzienniku.

• 0

Pablo1

Pablo1

Advanced Member

• Administrator
  • 3,444 posts

świetny progres, daj znać czy wspomniany schemat przyniesie Ci rezultaty - jestem ciekaw Twoich spostrzeżeń ;)

• 0

E = mc2
Efekty = motywacja * (ciężka praca)2
Enstein naprawdę był geniuszem.

kano

kano

KB-MASTER !

• Zasłużony
  • 1,325 posts

W takim razie czekam na dziennik :-)

• 0

zip

zip

Iron Body

• Moderator

• 177 posts
MarekBania92 super, piękny progres...
  • 0

phillix

phillix

Advanced Member

• Bywalec
  • 1,213 posts

11988296_599797400122868_761339557040972

• 2

MarekBania92

MarekBania92

Advanced Member

• Użytkownik
  • 72 posts
Dobra szkita 😃
  • 0

phillix

phillix

Advanced Member

• Bywalec
  • 1,213 posts
fba0d1c73e29743dd1a4fe8efdda36cd.jpg6e0b97625df304df3a26d8b9a76d58c3.jpg Jeszcze to ;) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
  • 3

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users