Jump to content

Nasze strony:

Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!
Zaloguj się Zarejestruj się
Photo

[Foto Temat] Kiedyś/Dziś

• Please log in to reply
951 replies to this topic

piotrektnw

piotrektnw

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 6 posts
Zgodnie z obietnicą w dziale "Przywitaj się" wrzucam swoje fotki "kiedyś i dziś"

Stan na czerwiec 2011:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Stan na dzis: (zdjęcia robione zraz po ćwiczeniu)
Dołączona grafika

I z napinką dla lepszego efektu :P :
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Wybaczcie jakość zdjęć, robione moim wysłużonym telefonem, ale mam nadzieję, że cokolwiek widać,
Pozdrawiam:)
  • 1

m6k3

m6k3

Man of Steel

• Zasłużony
  • 803 posts
  • LokalizacjaRzeszów
Jak na ćwiczenie treningiem który opisałeś to progres jest bardzo widoczny :), jednak z tego co piszesz w innym temacie ćwiczysz od czerwca, jest to już kilka miesięcy przy innym treningu efekty na pewno były by lepsze :) Leci Rep !
Edit: Dlatego zachęcam do poczytania FAQ i zmodyfikowania !
  • 0

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość
Piotrektnw, jest progres:) Jak udoskonalisz trening będzie jeszcze większy, lecz potem przyjdzie stagnacja, bo niestety efekty idą falami:( Nie mniej jednak nie zniechęcaj się nawet jeśli progres ustanie i trenuj dalej!
  • 0

piotrektnw

piotrektnw

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 6 posts
Dzięki za dobre opinie :) teraz czytam skazanego z internetu ale zaraz po świętach dopadnę jakąś księgarnię i kupię tą książkę i wtedy już sobie poprawię ten trening :)
  • 0

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość
Piotrektnw, rep za dobre podejście:)
  • 0

Divajd

Divajd

Wanna-Be Leonidas

• Użytkownik
  • 402 posts
  • LokalizacjaSzczecin
Brzuszek obecnie, ciężkie treningi chyba robią swoje no i bieganie.
  • 0
"Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!" ~R.Balboa

Dołączona grafika

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość
Divajd, niezły brzuch, rep dla Ciebie:) Nie masz zdjęcia "przed"
  • 0

Divajd

Divajd

Wanna-Be Leonidas

• Użytkownik
  • 402 posts
  • LokalizacjaSzczecin
Szukałem na komputerze, w albumach, nie mam żadnych zdjęć z 10/11. Byłem kuleczką dosyć, nie chciałem jeździć na plaże, ani być fotografowanym. Mam tylko takie w ciuchach i w ogóle nic nie można po nich raczej ocenić, także no.
  • 0
"Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!" ~R.Balboa

Dołączona grafika

m6k3

m6k3

Man of Steel

• Zasłużony
  • 803 posts
  • LokalizacjaRzeszów
dobry brzuch leci rep :) nie zwalniaj tempa, kwestia czasu jak się poszatkuje :D
  • 0

Maravilla

Maravilla

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 39 posts
Dysk mi się spalił, gdzie miałem sporo swoich starych zdjęć. ;c Na szczęście dwa stare znalazłem i mogę trochę popajacować. :D

Lata temu: szczypior, szczypior, a po jakimś czasie jak szczypior, to pozostajemy przy temacie artykułów spożywczych, a mianowicie: salcesonik. :D Tak się trochę roztyłem po antybiotykoteriapii. ;x

A teraz? Ogień chłopaku!
więcej ognia
i jeszcze trochę, bo nigdy zbyt wiele. :P
  • 1

m6k3

m6k3

Man of Steel

• Zasłużony
  • 803 posts
  • LokalizacjaRzeszów
wow, nie pogada :)z której strony byleś szczypior ?:D
  • 0

krzysiek20ino

krzysiek20ino

Jay-Jay Petersburg

• Zasłużony
  • 1,536 posts
Łoooo, żeś stawkę rozwalił. :D Klasa. :D
  • 0

m6k3

m6k3

Man of Steel

• Zasłużony
  • 803 posts
  • LokalizacjaRzeszów
Po raz kolejny zadam ważne pytanie, mimo że dieta jest sprawą indywidualną to możesz podać jak mniej więcej wyglądała, redukcja, high-protein? :)
  • 0

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość
Czemu ja nie widzę tych zdjęć?! coś się dzieje z forum, czy nowe szaty cesarza? ;)
  • 0

m6k3

m6k3

Man of Steel

• Zasłużony
  • 803 posts
  • LokalizacjaRzeszów
Są podlinkowane w tekście :) hiperłącze czy jak to się zwie :D
  • 0

Maravilla

Maravilla

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 39 posts
Specjalnie tak robię, by oszczędzić kilometrów przewijania potencjalnemu czytelnikowi. I wydaje mi się, że tak jest estetyczniej. Mogę tak więcej nie robić...(?)

edit/

Po raz kolejny zadam ważne pytanie, mimo że dieta jest sprawą indywidualną to możesz podać jak mniej więcej wyglądała, redukcja, high-protein? :)

Dziwnie to zabrzmi, ale samo zeszło. Jadałem jak zwykle 6-7 posiłków dziennie, takich w miarę zdrowych i pożywnych, nigdy nie miałem jakiejś hardkorowej diety, zawsze taka trochę prowizorka. ;)
  • 0

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość
No, teraz widzę. Jak to mówią wpuścić chłopa do biura;)

Rep dla Ciebie:)
  • 0

m6k3

m6k3

Man of Steel

• Zasłużony
  • 803 posts
  • LokalizacjaRzeszów

Specjalnie tak robię, by oszczędzić kilometrów przewijania potencjalnemu czytelnikowi. I wydaje mi się, że tak jest estetyczniej. Mogę tak więcej nie robić...(?)

edit/

Dziwnie to zabrzmi, ale samo zeszło. Jadałem jak zwykle 6-7 posiłków dziennie, takich w miarę zdrowych i pożywnych, nigdy nie miałem jakiejś hardkorowej diety, zawsze taka trochę prowizorka. ;)

Dużo zależy od genetyki jak to mówią i od metabolizmu :) w każdym bądź razie efekt spoko :)
  • 0

jaastrzab

jaastrzab

Nie ma opierd....

• Użytkownik
  • 7 posts
Witam, fotka sprzed miesiąca oraz z dzisiaj, Pozdrawiam
  • 0
"... Z pustego i Salamon nie naleje..."

Maravilla

Maravilla

Go KalistenikaPolska.pl!