Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
Czesc
Rozpoczęty przez
Mateusz Drabik
, lip 08 2012 10:57
Napisano 08 lipca 2012 - 18:29
Cwiczymy do momentu az miesnie nie powiedza stop
wtedy robimy sobie przerwe 2 dni i lecimy dalej , przetrenowanie jest odczuwalne bardzo ale rowniez widoczne sa efekty .
W sile, w masie czy jednym i drugim?
Napisano 08 lipca 2012 - 19:08
Myślę ze jak człowiek przyzwyczai się do ćwiczeń z masą swojego ciała (bez żelastwa) to może już codziennie trenować.
Jeśli już nabrał trochę wprawy wtedy już nie ma się tych zakwasów, bo mięśnie są przyzwyczajone. Przecież kalistenika to nie siłownia
Ale jak już wchodzi w grę żelastwo to trzeba uważać
Jeśli już nabrał trochę wprawy wtedy już nie ma się tych zakwasów, bo mięśnie są przyzwyczajone. Przecież kalistenika to nie siłownia
Ale jak już wchodzi w grę żelastwo to trzeba uważać
Napisano 08 lipca 2012 - 19:22
Napisano 08 lipca 2012 - 19:24
Zakwasy juz u mnie nie wystepuja , conajwyzej czuje takie dziwne uczucie palenia w miesniach na poczatku było czuc kazdy kawałek miesnia . Teraz zakwasow nie odczuwam
"W sile, w masie czy jednym i drugim?" z masa u mnie jest ciezko , a siła przybywa i rzezba ładna sie robi ;d jezeli o to chodzi
"W sile, w masie czy jednym i drugim?" z masa u mnie jest ciezko , a siła przybywa i rzezba ładna sie robi ;d jezeli o to chodzi
Napisano 08 lipca 2012 - 19:42
Warto pamiętać, że zakwasów nie powoduje kwas mlekowy tylko mikrourazy mięśni. Natomiast nawet Wade radzi żeby ćwiczyć tak, by one nie powstawały (więc czemu potem sam sobie zaprzecza, każąc ćwiczyć każdą partię raz w tygodniu?)
Jak zaczynałem robiłem krok2 w podciągnięciach do poziomu próg przejścia 3s 30p na drugi dzień zakwasów nie miałem. Ale za tydzień już przeszedłem do kroku 3 podciąganie scyzorykowe próg początkowy 1s 10p to na następny dzień już miałem te zakwasy. To może robiłem źle?
http://kalistenikapo...-mini-ściągawka
Mateusz sorry że pisze ci w twoim poście. Czy słyszałeś o tym treningu Wade?
Napisano 08 lipca 2012 - 21:17
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Do góry
Zgłoś