Skocz do zawartości

Nasze strony:

Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!
Zaloguj się Zarejestruj się
Zdjęcie

Nasze koszulki.

• Zamknięty Temat jest zamknięty
90 odpowiedzi w tym temacie

Orel

Orel

Szeryf :D

• Administrator - Boss

• 582 postów
Witam, co sądzicie o tym abyśmy zrobili własne koszulki z logo naszego forum? Robimy projekty, zamawiamy w firmie, która wykona koszulki, każdy z forumowiczów złoży zamówienie na ilość koszulek, kolorystykę, model i kupujemy. :)
  • 0

Sopel

Sopel

Kaboom!

• Użytkownik
  • 747 postów
Ja jestem za :D Wzór już nawet jest fajny (logo forum)
  • 0
Shut up and get moving.

Orel

Orel

• Administrator - Boss

• 582 postów

Ja jestem za :D Wzór już nawet jest fajny (logo forum)

Tak logo extra będzie pasować do koszulek. Chodzi mi o wykonanie kilku modeli koszulek z logiem, przykładowo tak na szybko:
- http://zapodaj.net/c...0fc137.png.html
- http://zapodaj.net/3...06805b.png.html
- http://zapodaj.net/b...aa98ba.png.html
- http://zapodaj.net/a...c396ca.png.html

Lub inne rodzaje, bez rękawów, z długimi itp itd.
  • 0

Sopel

Sopel

Kaboom!

• Użytkownik
  • 747 postów
Ja osobiście bym dał duże logo z przodu, a napis na plecach, tak jest w sporej części "teamowych" koszulek i według mnie wygląda lepiej.
Ale wzory fajne.
  • 0
Shut up and get moving.

aquaknight

aquaknight

aqua

• Użytkownik
  • 366 postów
Ja tez uważam to za dobry pomysł. Nie jestem pewien, czy bym to kupił od razu, bo na razie mam trochę wydatków, ale myśl uważam za niezłą :D
  • 0

Orel

Orel

• Administrator - Boss

• 582 postów

Ja osobiście bym dał duże logo z przodu, a napis na plecach, tak jest w sporej części "teamowych" koszulek i według mnie wygląda lepiej.
Ale wzory fajne.

To było tylko takie przykładowe. Można by zrobić ankietę lub głosowanie, co i gdzie ma się znajdować na koszulce, i wtedy któraś z firma która projektuje koszulki, by nam to zrobiła. :) Fajnie by było mieć taką koszulkę do trenowania, czy też do chodzenia, reklama jest bardzo dobra wtedy.
  • 0

marcin902

marcin902

Go Hard or Go Home

• Użytkownik
  • 70 postów
  • LokalizacjaKraków Miasto Królów Polski
Świetny pomysł, ja też byłbym chętny. A moja sugestia co do koszulki to taka aby wywalić słowo forum z napisu KalistenikaPolska :)

• 0

Boban

Boban

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 38 postów
No to ankieta i do przodu Alleluja! ;) Jak dla mnie duże logo tył/przód i napis właśnie bez słowa forum
  • 0
--------------------------------

"Jeśli nie chcesz mieć swego udziału w klęskach, nie będziesz go miał również w zwycięstwach."

„Jest w świecie jeden czynnik, z którym się nikt w swoich planach i w swoim działaniu nie liczy, a przez który wszystko się może rozbić, zawieźć, popsuć – to głupota ludzka”

jacknag

jacknag

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 19 postów
  • LokalizacjaKraków
Ja również jestem jak najbardziej na tak, świetny pomysł.
  • 0

KABUM

KABUM

Advanced Member

• Użytkownik
  • 373 postów
Mi się podoba podobnie jak Soplowi. Duże logo z przodu na wysokości klatki a z tyłu napis KalistenikaPolska.pl ewentualnie bez tego .pl
  • 0

www.sportymiejskie.pl - Aktualności sportowe, wydarzenia sportowe, relacje z niszowych sportów.

Michal

Michal

Advanced Member

• Zasłużony
  • 1 598 postów
  • LokalizacjaWawa
Ha! Ubiegłeś mnie. Myślę o tym od wczoraj! :) Jestem za!
Napis dałbym bez słowa "forum" ale za to z ".pl"
Ja bym dał tak:
wersja 1: z przodu na piersi mały znaczek, z tyłu napis na plecach (coś jak http://zapodaj.net/c...0fc137.png.html tylko napis trochę niżej)
wersja 2: z przodu duże logo na środku, z tyłu jak wersja 1
wersja 3: z tyłu duże logo na środku, z przodu mały napis na piersi
  • 0
Słownik ćwiczeń | Mapa miejsc do ćwiczeń

"Kto by chciał być normalnym? My chcemy być nadzwyczajni!"

Sopel

Sopel

Kaboom!

• Użytkownik
  • 747 postów
Nie wiem, czy aby to .pl nie zrujnuje efektu (może jestem przewrażliwiony, ale po zobaczeniu kiedyś nicku PolskiPolakPL mój mózg poszedł na zasłużony urlop).
  • 0
Shut up and get moving.

cassi

cassi

Go KalistenikaPolska.pl!

• Zasłużony
  • 1 496 postów
Co sądzicie o tym?
[attachment=49]
Szczerze wam powiem zmieniłbym czcionkę kalistenika polska nie podoba mi się drukowana.
  • 0

Sopel

Sopel

Kaboom!

• Użytkownik
  • 747 postów
Też ciekawe. Ale taka czcionka jak jest w logu forum mi osobiście się podoba.
  • 0
Shut up and get moving.

Orel

Orel

• Administrator - Boss

• 582 postów

Ha! Ubiegłeś mnie. Myślę o tym od wczoraj! :) Jestem za!
Napis dałbym bez słowa "forum" ale za to z ".pl"
Ja bym dał tak:
wersja 1: z przodu na piersi mały znaczek, z tyłu napis na plecach (coś jak http://zapodaj.net/c...0fc137.png.html tylko napis trochę niżej)
wersja 2: z przodu duże logo na środku, z tyłu jak wersja 1
wersja 3: z tyłu duże logo na środku, z przodu mały napis na piersi

Hehe :P ja o tym myślałem zaraz po zapisaniu się na forum :P , hm można pokombinować i stworzyć coś fajnego :) 

Co sądzicie o tym?

Szczerze wam powiem zmieniłbym czcionkę kalistenika polska nie podoba mi się drukowana.

Też fajny pomysł. Najlepiej żeby administrator zrobił ankietę i każdy zagłosuje.
  • 0

cassi

cassi

Go KalistenikaPolska.pl!

• Zasłużony
  • 1 496 postów
też wystarczy na koszulkach napis kalistenika nazwa po polsku no tak?
  • 0

Sopel

Sopel

Kaboom!

• Użytkownik
  • 747 postów
Ja jestem za tym, żeby to była koszulka forumowa, a nie tylko promująca sport - napis KALISTENIKA POLSKA sugeruje, że jest już jakiś w miarę zorganizowany twór utworzony,
a nie tylko zbiera się kilku zapaleńców kalisteniki i sobie ćwiczy ;P
Można to porównać do dość bliskiej sytuacji: koszulki KULTURYSTYKA czy KFD.PL? To drugie zdecydowanie lepiej reklamuje forum, a skoro na forum jest dobry dostęp do wiedzy na temat kulturystyki, mamy też lepszą reklamę samego sportu niż sam napis "KULTURYSTYKA", który nic nie mówi komuś kto chciałby zacząć pakować.
  • 0
Shut up and get moving.

Orel

Orel

• Administrator - Boss

• 582 postów

Ja jestem za tym, żeby to była koszulka forumowa, a nie tylko promująca sport - napis KALISTENIKA POLSKA sugeruje, że jest już jakiś w miarę zorganizowany twór utworzony,
a nie tylko zbiera się kilku zapaleńców kalisteniki i sobie ćwiczy ;P
Można to porównać do dość bliskiej sytuacji: koszulki KULTURYSTYKA czy KFD.PL? To drugie zdecydowanie lepiej reklamuje forum, a skoro na forum jest dobry dostęp do wiedzy na temat kulturystyki, mamy też lepszą reklamę samego sportu niż sam napis "KULTURYSTYKA", który nic nie mówi komuś kto chciałby zacząć pakować.

Podzielam Twoje zdanie, więc można by zrobić z końcówką PL
  • 0

cassi

cassi

Go KalistenikaPolska.pl!

• Zasłużony
  • 1 496 postów
mi się nie podoba nazwa KalistenikaPolska.pl jako główny napis na koszulce po1 nikt tak nie reklamuje.
  • 0

Sopel

Sopel

Kaboom!

• Użytkownik
  • 747 postów
No dlatego mówię, że bez .pl...
Dołączona grafika
Tutaj w logu mamy ".pl", więc to inna historia... ale nasze forum się nazywa inaczej ;P Dlatego ja osobiście widzę najbardziej napis taki, jaki jest w logu strony (bez słowa "forum", a na pewno bez ".pl")
  • 0
Shut up and get moving.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych