Skocz do zawartości

Nasze strony:

Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!
Zaloguj się Zarejestruj się
Zdjęcie

Charlie Bronson "Solitary Fitness"

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
13 odpowiedzi w tym temacie

Michal

Michal

Advanced Member

• Zasłużony
  • 1 598 postów
  • LokalizacjaWawa
Przeglądając sieć trafiłem na opis książki Charlesa Bronsona pt. "Solitary Fitness":
http://zadnejsilowni...ie-bronson.html

Zna ktoś? Wykorzystuje jego metody? Książka jest ogólnie mało przejrzysta, ćwiczenia są opisane ale brakuje do nich ilustracji. Na razie przejrzałem pobieżnie i muszę powiedzieć, że niektóre ćwiczenia są dziwne... co najmniej dziwne. Np. jedno z ćwiczeń na ABS polega na powieszeniu czegoś lekkiego na nitce ponad głową i dmuchanie na to żeby się ruszało :)
Inne (na kark): stawiasz dwa naczynia, do jednego nalewasz 2 litry wody z solą i zasysasz wodę z jednego i wypluwasz do drugiego... nie do końca rozumiem jak to należy wykonywać - może chodzi o podnoszenie naczynia samymi ustami?
Ale najlepsza perełka na koniec - ćwiczenia na penisa :) (na prawdę - nie robię sobie jaj). Szczegółów nie będę opisywał.

Jak znajdę czas to poczytam więcej i coś jeszcze skrobnę.

• 0
Słownik ćwiczeń | Mapa miejsc do ćwiczeń

"Kto by chciał być normalnym? My chcemy być nadzwyczajni!"

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość
Michał, dawno się tak nie uśmiałem jak czytając Twoje streszczenie:) Byłbyś świetnym copyrighterem:)  
A i dawaj te ćwiczenia na penisa:) Najbardziej interesuje mnie jak można skrócić;) Bez ucinania oczywiście:)
  • 0

Emil

Emil

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 662 postów
Haha, potwierdzam spostrzezenia Michala :) Ten brak fot dosyc odstrasza, ale moze tresc jest ciekawa
  • 0
Dołączona grafika

cassi

cassi

Go KalistenikaPolska.pl!

• Zasłużony
  • 1 496 postów
Witam znalazłem na youtube krótki film 45 minutowy o Bronsonie jest w języku angielskim. Podobnie film o nim jest

Krótki przegląd książki

• 0

Emil

Emil

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 662 postów
Przynajmniej wiadomo, ze istnieje :P
  • 0
Dołączona grafika

cassi

cassi

Go KalistenikaPolska.pl!

• Zasłużony
  • 1 496 postów
Gości naprawdę nazywa się Michael Peterson, a mówią na niego Charlie Bronson
  • 0

KABUM

KABUM

Advanced Member

• Użytkownik
  • 373 postów
Ja już mam tą książkę ściągniętą i mam zamiar ją przeczytać. Słyszałem wiele dobrych opinii o tej publikacji więc jestem ciekawy co tam piszą i czy moje spostrzeżenia będą podobne jak u Michał :)
  • 0

www.sportymiejskie.pl - Aktualności sportowe, wydarzenia sportowe, relacje z niszowych sportów.

Rob PMC

Rob PMC

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 135 postów
KABUM skąd ściągnąłeś
  • 0

KABUM

KABUM

Advanced Member

• Użytkownik
  • 373 postów
Torrent :) jak bede jutro przy kompie to podesle ci link bo teraz korzystam z tel 
Dwa linki do ściągnięcia:

Torrent: http://www.torrentre...ary_Fitness-pdf

Bezpośrednio: http://www.speedysha...ary-Fitness.pdf

Udanej lektury

• 0

www.sportymiejskie.pl - Aktualności sportowe, wydarzenia sportowe, relacje z niszowych sportów.

Divajd

Divajd

Wanna-Be Leonidas

• Użytkownik
  • 402 postów
  • LokalizacjaSzczecin
Wiadomo, że istnieje, ba, jest nieźle powalony. : D
  • 0
"Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!" ~R.Balboa

Dołączona grafika

Vniveri25

Vniveri25

Advanced Member

• Użytkownik
  • 38 postów
Ćwiczyłem programem Bronsona miesiąc a potem jeszcze 15 dni, wg. bardzo fajny program - widać efekty, Bronson porusza pewne sprawy o których mówi autor Nagiego Wojownika. Warto książke przeczytać, bo można się zainspirować, jeżeli nawet nie będziemy wykonywali programu z książki to można nauczyć się paru całkiem ciekawych ćwiczeń. Książka napisana prostym jezykiem, jedyny minus ,że niektóre ćwiczenia nie są najlepiej opisane, a zdjęcia też nie rozjaśniają wszystkiego. Fakt, jest trening penisa - w końcu chcemy byc sprawni w kazdym calu ;)
  • 0

Orel

Orel

Szeryf :D

• Administrator - Boss

• 582 postów
Nawet doczekał się filmu o sobie ;)

http://http://www.yo...h?v=0W8rv-NFGRg
  • 0

wietri

wietri

Go KalistenikaPolska.pl!

• Bywalec
  • 239 postów
  • LokalizacjaLegnica
Film oglądałem i szczerze mówiąc to nie wiem co nim powiedzieć. Dziwny, specyficzny chyba taki sam jak jego bohater :)
  • 0

Vniveri25

Vniveri25

Advanced Member

• Użytkownik
  • 38 postów
Film byłby całkiem niezły, jednak koncepcja filmu mnie troszkę zawiodła sceny z publicznością były niepotrzebne, powinni wykorzystać więcej historii z jego pobytu w więzieniu, Tom Hardy odwalił dobrą role, naprawdę dobór aktora idealny. Warto rzucić okiem na film, ale na pewno warto przeczytać książkę.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych