Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
powitać
Started by
Saffira
, Jul 01 2012 18:30 PM
Posted 06 July 2012 - 21:11 PM
Nic, lubię nimi jeździć i patrzeć na nie z zewnątrz, ale jak w grę wchodzi coś więcej, to wysiadam
Nie umiem odróżnić Passata od jakiegoś nowego Audi, a co dopiero ogarnąć coś pod maską.
Shut up and get moving.
Posted 06 July 2012 - 21:16 PM
aa w ten sposób
no nie każdy jest moto-maniakiem:P dobra koniec OT bo zaśmiecamy dziewczynie temat;]
Posted 06 July 2012 - 21:19 PM
i to nieznając sie na autach
Posted 06 July 2012 - 21:49 PM
Nie znam się i jestem z tego dumny, bo lepiej zaliczać się do nielicznych niż do większości 
A temat możemy albo zaśmiecać, albo zostawić by zmarł śmiercią naturalną, więc nie widzę problemu ;P
A temat możemy albo zaśmiecać, albo zostawić by zmarł śmiercią naturalną, więc nie widzę problemu ;P
Shut up and get moving.
Posted 06 July 2012 - 22:23 PM
Nic, lubię nimi jeździć i patrzeć na nie z zewnątrz, ale jak w grę wchodzi coś więcej, to wysiadam
Nie umiem odróżnić Passata od jakiegoś nowego Audi, a co dopiero ogarnąć coś pod maską.
Stary ale jary
Przysłowie mówi stare to tylko wino i skrzypce są dobre (fortepian też)
Ale samochody już nie no chyba, że ktoś lubi grzebać przy nim
Posted 06 July 2012 - 23:06 PM
Kiedyś kupię sobie Royce'a z 1980 i będę się nim woził z szoferem, ale wtedy na bank zatrudnię też mechanika
Shut up and get moving.
Posted 06 July 2012 - 23:08 PM
po co ci mechanik, zatrudnij mnie
mechanik-hobbysta
Posted 06 July 2012 - 23:33 PM
Z wielką chęcią, jeśli będę mógł oglądać tego mechanika-hobbystę przy pracy ;P
Tylko żebyś nie przerobiła tego Royce'a na jakiegoś kit-cara
On ma świetnie wyglądać i w miarę dobrze jeździć, a nie bić rekordy w spalaniu paliwa
Tylko żebyś nie przerobiła tego Royce'a na jakiegoś kit-cara
Shut up and get moving.
Posted 08 July 2012 - 19:41 PM
moja rekordów nie bije mimo że depnąć potrafie
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account

Back to top
Report