Skocz do zawartości

Nasze strony:

Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!
Zaloguj się Zarejestruj się
Zdjęcie

FILMIKI MOTYWACYJNE ! NAKRĘCAJMY SIE !!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
422 odpowiedzi w tym temacie

Powadzi

Powadzi

Wymówki domeną ludzi słabych

• Administrator

• 2 335 postów
  • LokalizacjaGorzów Wlkp
Ehhhh
Jest mi szkoda jak czytam takie komentarze. Szkoda mi jest, ze ikony, charakterystyczni zawodnicy, a dla wielu nawet bostwa treningu silowego wstawiaja takie filmy do sieci.
Szkoda, ze pisza w komentarzach ze to stosuja i to dziala.

A jeszcze bardziej mi szkoda ludzi, ktorzy w to wierza, ktorzy nie zglębia wiedzy i wzoruja sie na tym co zobacza.

Adam raw jest duzy i silny, ale nie dzieki takim rutynom, poniewaz nie maja one nic wspolnego z budowaniem masy miesniowej. Wstawiane sa tego typu rzeczy, aby zarobic +1 punkt wyswietlen filmu.

Ehhh.

Ale kazdy robi po swojemu :)

wysłane za pomocą TapaTalk
  • 0

Piękno i siła, a nie pompa i masa

Xiaoyum

Xiaoyum

Advanced Member

• Bywalec
  • 1 010 postów

Ehhhh
Jest mi szkoda jak czytam takie komentarze. Szkoda mi jest, ze ikony, charakterystyczni zawodnicy, a dla wielu nawet bostwa treningu silowego wstawiaja takie filmy do sieci.
Szkoda, ze pisza w komentarzach ze to stosuja i to dziala.

A jeszcze bardziej mi szkoda ludzi, ktorzy w to wierza, ktorzy nie zglębia wiedzy i wzoruja sie na tym co zobacza.

Adam raw jest duzy i silny, ale nie dzieki takim rutynom, poniewaz nie maja one nic wspolnego z budowaniem masy miesniowej. Wstawiane sa tego typu rzeczy, aby zarobic +1 punkt wyswietlen filmu.

Ehhh.

Ale kazdy robi po swojemu :)

wysłane za pomocą TapaTalk

On Nic takiego nie napisal ze rozbudowal i wyrobil taka sile dzieki takim rutynom. I sam w to nie wierze bo wiem jakie sa zasady trenowania na mase. Tylko wrzucilem ten filmik po to zeby pokazac ze wszystko zalezy od naszej psychiki czy damy rade dokonczyc trening czy nie, i zeby zmotywowac innych. Slyszalem wczesniej o Adamie ale dopiero wczoraj zaczelem sledzic jego filmy na powaznie. Czesto jest taka sytuacja ze doklada ciezar do podciagania i do dipow i pomimo tego ze zrobil te powtirzenie ledwo co zawsze wycisnie jeszcze 2. A po za tym ten trening bym w ramach zachartowania sie a nie budowania sily czy masy ale dzieki za odp ;)

Użytkownik Cloud99 edytował ten post 21 września 2015 - 15:24

• 0

Hannibal

Hannibal

Go Hard or Go Home

• Bywalec
  • 2 739 postów
  • LokalizacjaBXL
Na wytrzymslosc raczej.

A te skoki co on robi to trzeba naprawdę mieć dobra technikę skoków oraz mocne i wytrzymałe nogi. Spora ilość zaprezentowal,na pewno nie dla każdego, tym bardziej jeśli ktoś zaczyna dopiero ćwiczyć.

Wysłane z mojego SM-G360F przy użyciu Tapatalka
  • 0

Rodzaje sił, więc zastanów się nad czym chcesz pracować:

* siłą bezwzględna  * siła względna  * siła maksymalna  * siła ogólna  * siła szybkościowa  * siła specjalna  * siła wytrzymałości mięśniowej  * siła biegowa

Xiaoyum

Xiaoyum

Advanced Member

• Bywalec
  • 1 010 postów
https://m.youtube.co...h?v=frV_ZutrRqQ

Az mnie ciary przeszly;)
  • 0

SW96

SW96

Sportowa rutyna, która cieszy ponad wszystko!

• Bywalec
  • 643 postów
  • LokalizacjaŁódzkie
Stara szkoła kulturystyki jeszcze spoko ćwiczyła, przysiady, martwe ciągi, ciężkie wyciskania stojąc, a teraz pompowanie na maszynach, izolowane ćwiczenia na hantlach, nawet się na to patrzeć nie chce, a oni uważają, że to ciężki trening, 3/4 czasu siedząc... Potem wszystko na scenie wychodzi jak wyglądają, o sile nie wspominając. Filmik spoko ze względu na ciężkie siady, martwe ciągi i wyciskania, ale jednak kulturyści i ich obecne podejście do treningu mnie nie motywuje :]

• 0

Sprawność/funkcjonalność/moc/siła/wytrzymałość/mobilność > wygląd

Mięśnie są niczym jeśli nie mają użytku poza siłownią.

Ważny jest sposób w jaki budujesz swoje ciało i co potrafisz z nim zrobić.

Xiaoyum

Xiaoyum

Advanced Member

• Bywalec
  • 1 010 postów
W sumie ja nie zwracalem na to uwagi kto tam cwiczyl. Mnie interesował przekaz tego tekstu. Ja ten koleś powiedzial " kiedy rozpier... zacznie sie na dobre " to aż mnie ciary przeszly :D i teraz przez ta motywacje spać nie mogę ;D
  • 0

MarekBania92

MarekBania92

Advanced Member

• Użytkownik
  • 72 postów
  • LokalizacjaJZ represent
Dokladnie sw96 ma racje. Teraz to wielki wyścig o mase. Wydete wnetrznosci od insuliny I wgl chodzace kloce. Nie to co w zlotej erze gdzie sylwetki były estetyczne i mile dla oka
  • 0

Xiaoyum

Xiaoyum

Advanced Member

• Bywalec
  • 1 010 postów
...
https://m.youtube.co...h?v=3ajWijDGIXQ
  • 0

Grzybu77

Grzybu77

Never Give Up!

• Bywalec
  • 428 postów
  • LokalizacjaPolska

• 0

Zapraszam na mój blogo-dziennik treningowy : 

Xiaoyum

Xiaoyum

Advanced Member

• Bywalec
  • 1 010 postów
Bar Brothers Dania. Widac ze chłopaki sie nie opier.....

https://m.youtube.co...h?v=mk5BbLIJuhg
  • 0

Xiaoyum

Xiaoyum

Advanced Member

• Bywalec
  • 1 010 postów
Cos dla kobiet. ;)

https://m.youtube.co...h?v=dEHgb0bPHzw
  • 0

Struc

Struc

Advanced Member

• Zasłużony
  • 1 348 postów
  • LokalizacjaKraków

coś od Hindusów

tutaj playlista - warto obejrzeć

https://www.youtube....LWu__ANeNsAmUjd

• 0

...

SW96

SW96

• Bywalec
  • 643 postów
  • LokalizacjaŁódzkie

Wreszcie coś nowego od nich :)

• 0

Xiaoyum

Xiaoyum

Advanced Member

• Bywalec
  • 1 010 postów
SW96 szczerze nie robi to na mnie wrażenia. Na fb dodawali przez kilka dni posty związane z tym filmem typu " jesteście gotowi " " nowe wideo 26 " itd itp. a tu mi wyskakują z 3 minutowym filmikiem gdzie przez połowę filmiku sie spinają. :)
  • 0

SW96

SW96

• Bywalec
  • 643 postów
  • LokalizacjaŁódzkie

Z tego są znani, że dużo gadają, a mało robią. Ile razy tak było, że coś zapowiadali, podawali daty i nic więcej.

• 0

Xiaoyum

Xiaoyum

Advanced Member

• Bywalec
  • 1 010 postów
https://m.youtube.co...h?v=LI_s-b1DbU8

4:40- :o
  • 1

SW96

SW96

• Bywalec
  • 643 postów
  • LokalizacjaŁódzkie

Brak słów, połączenie treningu siłowego opartego na kalistenice, ciężarach i do tego akrobatyka to coś pięknego...

Tutaj też dobry typ znany ostatnio bardziej z tego, że zrobił szpagat na krzesłach trzymając sztangę nad głową :)

Trzeba się koniecznie więcej rozciągać i cisnąć na drążkach, poręczach, kółkach i sztandze (ćwiczenia złożone)

• 0

czillaut

czillaut

Advanced Member

• Moderator
  • 993 postów
  • LokalizacjaPL

Wróciłem : ) Taka malutka motywacja ode mnie, coby się nie poddawać, 4 miesięce temu złamałem śródręcze z przemieszczeniem, lekarz mówił, że takiego czegoś jeszcze nie widział....pierwsza diagnoza pół roku gips, drugie tyle rehab...komplikacje, zabiegi, dołki psychiczne lament załamka, żmudna rehabilitacja...Jednak wystarczy ogromna wiara w siebie i swój organizm i można wprawiać w zdziwienie nawet tych 'wybitnych lekarzy', którzy powiedzą Ci, że już nigdy do treningów nie wrócisz.... jeszcze nic wielkiego ale taki pierwszy mały sukcesik po kontuzji. NEVER GIVE UP

http://tinypic.com/p...=9#.VjIWFLcvfIU

p.s sorry, że do góry nogami xD

• 2

Xiaoyum

Xiaoyum

Advanced Member

• Bywalec
  • 1 010 postów
Omg ! Koleś wygląda jak kulturysta a taka sprawność fizyczna :o i ten filmik powinien być do tych co uważają że kulturyści to tylko wielkie kloce nic więcej :) on trenuje tam gdzie Frank Medrano i Ct Fletcher. Widac że tam trenuje największe koksy ze środowiska treningu siłowego:)
  • 0

SW96

SW96

• Bywalec
  • 643 postów
  • LokalizacjaŁódzkie

Tyle, że on trenuje od 1999 roku akrobatykę i od 14 roku życia chodzi na siłownie, sprawny jest dzięki temu, że całe życie się rozciąga i trenuje właśnie akrobatyke, salta i tricki. Acrobolix sobie wpisz i masz tam info :)

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych