Zaloguj się Zarejestruj się
Filmiki (Emil)
Napisano 10 sierpnia 2012 - 09:18
Napisano 10 sierpnia 2012 - 11:47
Emil mnie zdopingowales rowniez ! Powodzenia
Napisano 10 sierpnia 2012 - 16:28
Napisano 24 października 2012 - 18:25
na drugim ładnie wychodzi Ci pompka z asystą
ładne kombinacje ćwiczeń
masz racjeEmil, mistrzostwo świata, leci rep:) I zgadzam się co do nagrywania filmów. Do niedawna wydawało mi się, że poprawnie technicznie robię pompki. A potem zacząłem je nagrywać
![]()
trudne ćwiczenie zawsze człowiek stara się oszukać, aby je zaliczyć, z czasem te same ćwiczenie robi się łatwiejsze, więc łatwiej je technicznie zrobićNo technike trzeba zawsze dopracowywac dlatego dobrze jest krecic sobie filmy z treningow. Widac wtedy jak na dloni co trzeba jeszcze poprawic. Mysle, ze i tak systematycznoscia predzej czy pozniej dojdzie sie do dobrej techniki nawet jesli na poczatku nie bardzo wiadomo co i jak
Rodzaje sił, więc zastanów się nad czym chcesz pracować:
* siłą bezwzględna * siła względna * siła maksymalna * siła ogólna * siła szybkościowa * siła specjalna * siła wytrzymałości mięśniowej * siła biegowa
Napisano 24 października 2012 - 19:10
Muscle Up'ami się nie przejmuj, chyba każdy zaczynał od "wbity" na jedną rękę. Jak tylko załapiesz technikę to będziesz się dziwił, że wcześniej nie byłeś w stanie zrobić tego poprawnie.
Co do reszty... Super, że eksperymentujesz, trzymam kciuki za Twój dalszy progres i czekam na następny Twój filmik.
Oczywiście leci Rep ode mnie.
Napisano 25 października 2012 - 15:49
dziwne, ja tylko miałem raz kontuzję, jak na tai-jitsu skoczyłem nie fortunnie na bark, i obojczyk wyskoczył i na kilkanaście tygodni przerwałem poważne treningi i to było chyba 2009-2010 rok- listopad-grudzieńPanowie, kontuzja barku zaczyna być zaraźliwa:) Cassi, ja, teraz Emil. Chyba za bardzo chcemy osiągać szybkie postępy;)
a po za tym nic poważnie jeszcze mi się nie stało
być może faktycznie za szybko chcecie coś osiągnąć, czas i tak minie
* siłą bezwzględna * siła względna * siła maksymalna * siła ogólna * siła szybkościowa * siła specjalna * siła wytrzymałości mięśniowej * siła biegowa
Napisano 25 października 2012 - 18:02
ok, w takim razie przepraszam i zwracam honorHannibal, nie porównuj mnie ze sobą. Ty jesteś "młody byczek" a ja starszy Pan;) W Twoim wieku tez nie miałem kontuzji. A że z wiekiem pasja i rywalizacja się nie zmniejsza, to inna sprawa:)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Do góry
Zgłoś