Skocz do zawartości

Nasze strony:

Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!
Zaloguj się Zarejestruj się
Zdjęcie

Filmiki (Emil)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
55 odpowiedzi w tym temacie

kolecc

kolecc

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 247 postów
Kozacko ;) brawo !!!
  • 0
To podróż daje nam szczęście, nie jej cel.

cassi

cassi

Go KalistenikaPolska.pl!

• Zasłużony
  • 1 496 postów
Bardzo ładnie Emil masz repcia. Tak trzymaj
  • 0

Emil

Emil

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 662 postów
Dzieki, nastepny filmik nagram jak bedzie progres w muscle upach :)
  • 0
Dołączona grafika

Michal

Michal

Advanced Member

• Zasłużony
  • 1 598 postów
  • LokalizacjaWawa
Ładnie ładnie. Gratki!
  • 0
Słownik ćwiczeń | Mapa miejsc do ćwiczeń

"Kto by chciał być normalnym? My chcemy być nadzwyczajni!"

kano

kano

KB-MASTER !

• Zasłużony
  • 1 325 postów
Super!
Miejscówka też dobra!! są poręcze!
  • 0

julo1976

julo1976

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 159 postów
Gratulacje Emil za odwage samego wrzucenia filmikow.Dobrze jest ogladac Polska scene street workoutu i ze przybywa ludzi ktorzy dobrze sie przy tym bawia.Ladny plac do treningu!Co do poprawnosci wykonywanych cwiczen to mysle ze kwestia czasu i dalszego wkrecania sie w takowy trening, z miesiaca na miesiac i bedzie lepiej byle byc systematycznym:).Ja odebralem odpowiedz BEFa do Emila jako dobra rade aby popracowac jeszcze bardziej nad soba(Pamietam jak trenujac BJJ w jego poczatkach w Polsce chlopaki uczyli sie technik z plyt dvd i to co bylo na necie bez zadnego solidnego wsparcia trenerskiego.Z czasem zaczely sie seminaria z Brazylijczykami i wyjazdy zagraniczne.Dzisiaj moj dawny kolega klubowy walczy na najbardziej prestizowych zawodach graplingu ADCC)Ot taki przyklad co do poprawnosci z okresu raczkowania az po dzien dzisiejszy:)

Emil mnie zdopingowales rowniez ! Powodzenia :) !
  • 0

Emil

Emil

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 662 postów
No technike trzeba zawsze dopracowywac dlatego dobrze jest krecic sobie filmy z treningow. Widac wtedy jak na dloni co trzeba jeszcze poprawic. Mysle, ze i tak systematycznoscia predzej czy pozniej dojdzie sie do dobrej techniki nawet jesli na poczatku nie bardzo wiadomo co i jak :)
  • 0
Dołączona grafika

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość
Emil, mistrzostwo świata, leci rep:) I zgadzam się co do nagrywania filmów. Do niedawna wydawało mi się, że poprawnie technicznie robię pompki. A potem zacząłem je nagrywać;)
  • 0

Hannibal

Hannibal

Go Hard or Go Home

• Bywalec
  • 2 739 postów
  • LokalizacjaBXL
nono fajne te filmiki
na drugim ładnie wychodzi Ci pompka z asystą :D
ładne kombinacje ćwiczeń :D

Emil, mistrzostwo świata, leci rep:) I zgadzam się co do nagrywania filmów. Do niedawna wydawało mi się, że poprawnie technicznie robię pompki. A potem zacząłem je nagrywać;)

masz racje :P ja też myślałem, poprawnie się podciągam, ale po jakimś dziwnym łuku wciągam się :P

No technike trzeba zawsze dopracowywac dlatego dobrze jest krecic sobie filmy z treningow. Widac wtedy jak na dloni co trzeba jeszcze poprawic. Mysle, ze i tak systematycznoscia predzej czy pozniej dojdzie sie do dobrej techniki nawet jesli na poczatku nie bardzo wiadomo co i jak :)

trudne ćwiczenie zawsze człowiek stara się oszukać, aby je zaliczyć, z czasem te same ćwiczenie robi się łatwiejsze, więc łatwiej je technicznie zrobić
  • 0

Rodzaje sił, więc zastanów się nad czym chcesz pracować:

* siłą bezwzględna  * siła względna  * siła maksymalna  * siła ogólna  * siła szybkościowa  * siła specjalna  * siła wytrzymałości mięśniowej  * siła biegowa

BeF1990

BeF1990

Outsider

• Zasłużony
  • 433 postów
  • LokalizacjaSosnowiec
Emil kawał solidnego filma zapodałeś. :D Podoba mi się Twoje podejście.
Muscle Up'ami się nie przejmuj, chyba każdy zaczynał od "wbity" na jedną rękę. Jak tylko załapiesz technikę to będziesz się dziwił, że wcześniej nie byłeś w stanie zrobić tego poprawnie. :)
Co do reszty... Super, że eksperymentujesz, trzymam kciuki za Twój dalszy progres i czekam na następny Twój filmik.

Oczywiście leci Rep ode mnie. :)
  • 0

Emil

Emil

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 662 postów
Dzięki! Narazie mam problem z barkiem więc staram się ograniczyć ćwiczenia tylko do treningów capoeiry. Jak się wyleczę zobaczymy co pamiętam z kalisteniki :)
  • 0
Dołączona grafika

cassi

cassi

Go KalistenikaPolska.pl!

• Zasłużony
  • 1 496 postów
Emil trzymam kciuki też to przechodziłem. Odpoczywaj i szybkiego powrotu :)
Już dużo udowodniłeś i byłeś jednym z pierwszym na forum "szacuneczek"
  • 0

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość
Panowie, kontuzja barku zaczyna być zaraźliwa:) Cassi, ja, teraz Emil. Chyba za bardzo chcemy osiągać szybkie postępy;)
  • 0

Hannibal

Hannibal

Go Hard or Go Home

• Bywalec
  • 2 739 postów
  • LokalizacjaBXL

Panowie, kontuzja barku zaczyna być zaraźliwa:) Cassi, ja, teraz Emil. Chyba za bardzo chcemy osiągać szybkie postępy;)

dziwne, ja tylko miałem raz kontuzję, jak na tai-jitsu skoczyłem nie fortunnie na bark, i obojczyk wyskoczył i na kilkanaście tygodni przerwałem poważne treningi i to było chyba 2009-2010 rok- listopad-grudzień

a po za tym nic poważnie jeszcze mi się nie stało

być może faktycznie za szybko chcecie coś osiągnąć, czas i tak minie :P
  • 0

* siłą bezwzględna  * siła względna  * siła maksymalna  * siła ogólna  * siła szybkościowa  * siła specjalna  * siła wytrzymałości mięśniowej  * siła biegowa

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość
Hannibal, nie porównuj mnie ze sobą. Ty jesteś "młody byczek" a ja starszy Pan;) W Twoim wieku tez nie miałem kontuzji. A że z wiekiem pasja i rywalizacja się nie zmniejsza, to inna sprawa:)
  • 0

Hannibal

Hannibal

Go Hard or Go Home

• Bywalec
  • 2 739 postów
  • LokalizacjaBXL

Hannibal, nie porównuj mnie ze sobą. Ty jesteś "młody byczek" a ja starszy Pan;) W Twoim wieku tez nie miałem kontuzji. A że z wiekiem pasja i rywalizacja się nie zmniejsza, to inna sprawa:)

ok, w takim razie przepraszam i zwracam honor :)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych