Jeszcze takiego nie próbowałem a to ze względu, że ja stosuję dietę zbliżoną proporcjami do tzw. diety 811, tzn. 80% węglowodanów, 10% białka i 10% tłuszczu dlatego nie przejmuje się aż tak białkiem gdyż z tego co normalnie zjadam te 10% uzbieram.Revo co sądzisz białku ryżowym chodzi mi czy jest przyswajalne?
Jeśli pytasz o dietę to ja już jestem na samych roślinach 11 m-cy i czuję się rewelacyjnie jednak chciałbym podkreślić, że jeść rośliny i jeść rośliny to spora różnica. W mojej diecie jest minimum 51% surowych roślin a staram się aby ten % był zazwyczaj na poziomie 60-70%. Z gotowanych jem tylko zupę warzywną i jakieś kasze, soczewicę, makaron razowy, ziemniaki. Można być weganinem jedząc frytki z mcdonalda i smażone na oleju kotlety sojowe w panierce oraz ciasta orzechowe itd.. to są rośliny ale dieta tak samo śmieciowa jak zwykła z ogromną ilością tłuszczu trans i zniszczonego obróbką termiczną pożywienia.No i jak Ci w ogóle idzie Revo?
Stef napisał, że nie widzi różnicy..
Kano te produkty to są takie debeściaki roślinne i dlatego są tutaj przywoływane, jako najlepsze, skoncentrowane źródła cennych składników odżywczych. Taka spirulina ze względu na swój niesamowity skład może być jedynym co jesz a dostarczych do organizmu wszystko co potrzebujesz.Czyli ich stosowanie nie ma związku z dietą wegańską??
Zainteresowanym polecam stronę www.30bananasaday.com tam są dopiero świry roślinne a prowadzi ją partner treningowy Lanca Armstronga.

Sign In
Create Account

This topic is locked
Back to top
Report