Witajcie w moim drugim poście i dzisiaj trochę uzupełnię informacje o których wczoraj zapomniałem.
Więc wiek:18 lat waga: 72 kg wzrost: 167 cm staż około 1,5 roku ale z przerwami bywało że nie trenowałem 1 miesiąc ale od ostatnich 6 miesięcy trenuje ciągle było kilka przerw ale to maks 1-2 tygodnie.
A teraz dzisiejszy trening
1.Pompki szerokie z uchwytami do pompek 4 serie po 8 powtórzeń jedno powtórzenie trwa 6 sekund z wolną fazą ekscentryczną
2.Pompki szerokie z nogami na podwyższeniu +uchwyty do pompek i to samo co w poprzednim ćwiczeniu
3.Pompki szerokie szerokie z rękoma na podwyższeniu uchwyty 4 serie po 12 powtórzeń i bardzo wolne powtórzenia
4.Podciąganie podchwytem 4 serie po 6 powtórzeń bardzo wolne powtórzenia z przytrzymaniem 5 sekundowym w górnej fazie
5.Podciąganie nachwytem 4 serie po 5 powtórzeń bardzo wolne powtórzenia z przytrzymaniem 5 sekundowym w górnej fazie
Jeżeli się rozchodzi o mój ideał sylwetki Arnold Schwarzenegger,Frank Zane,Bruce Lee,Frank Medrano i Adam Raw
i moje przemyślenie na koniec to wyzwanie jest dla mnie ważne bo chcę coś sobie i innym udowodnić że bez siłowni też się da bardzo dużo zrobić cytując Arnolda Schwarzenegger: "Jeśli się niepokoisz możliwością porażki, nie rób planów awaryjnych, tylko pomyśl, co najgorszego może cię spotkać, jeśli ci się nie uda"
DSC_0007.jpg 559.46K
12 downloads

Sign In
Create Account

Back to top
Report