W tym dzienniku będę opisywał swoje postępy.
Moje cele:
Sprawność fizyczna
Poprawa osiągów w bieganiu
Siła
Atletyczna sylwetka
Nasze strony:
W tym dzienniku będę opisywał swoje postępy.
Moje cele:
Sprawność fizyczna
Poprawa osiągów w bieganiu
Siła
Atletyczna sylwetka
16.01.2017
Planowałem zrobić dziś interwały ale warunki atmosferyczne na to nie pozwoliły. Zrobiłem tylko 30 min rozbiegania w górnych I i II i dolnych granicach zakresu gdyż zaliczyłem glebę i musiałem wrócić pieszo.
Rodzaje sił, więc zastanów się nad czym chcesz pracować:
* siłą bezwzględna * siła względna * siła maksymalna * siła ogólna * siła szybkościowa * siła specjalna * siła wytrzymałości mięśniowej * siła biegowa
Jestem świadom tego i mam właśnie kilka alternatywnych treningów.
17.01.2017
Dziś pseudo Fbw ( bez nóg kolano musi odpocząć)
Na razie trening Fbw będzie wygłądał tak
6 serii pompek
6 serii dipów
6 serii podciągania
3-5 serii planku izometrycznego
5 serii wykroków
5 serii przysiadów
Oczywiście chodzi mi o progresje danych ćwiczeń
Dziś 35 min BS kolano ma się dobrze.
19.01.2017
FBW
20.01.2017
zamiast bieganie 1:30h grania w nogę na hali z przerwami.
Edited by KAzet, 20 January 2017 - 23:06 PM.
22.01.2017
Bieg spokojny 50 min tylko, w krótkich spodenkach 0-2^o C
U mnie dziś z rana było -2, wczoraj taka sama temperatura. Ja właściwie nie wierzyłem, że jest poniżej 0. Nie czulem tego mrozu.22.01.2017
Bieg spokojny 50 min tylko, w krótkich spodenkach 0-2^o C
* siłą bezwzględna * siła względna * siła maksymalna * siła ogólna * siła szybkościowa * siła specjalna * siła wytrzymałości mięśniowej * siła biegowa
U mnie dziś z rana było -2, wczoraj taka sama temperatura. Ja właściwie nie wierzyłem, że jest poniżej 0. Nie czulem tego mrozu.
A biegam między 4-5h rano.
Wysłane z mojego SM-T113 przy użyciu Tapatalka
A nie czujesz zwłaszcza po dłuższym przebywaniu na dworze na takich temperaturach, że jest ci zimno tylko w dłonie ?
23.01.2017
FBW
Opuszki palców cierpią zawsze, nawet jak podwójne założę.A nie czujesz zwłaszcza po dłuższym przebywaniu na dworze na takich temperaturach, że jest ci zimno tylko w dłonie ?
Z jednym palcem zawsze możesz ścisnąć pięść (w rękawiczkach z pięcioma też możesz, ale wtedy skóra nie będzie przy sobie, nie wiem jak to opisać, po prostu nie będzie tak grzało), pamiętam, że tak robiłem kiedy jeszcze nosiłem rękawiczki, a dłonie zmarzły ![]()
26.01.2017
40 minut biegu spokojnego
28.01.2017
Fbw
29.01.2017
50minut wybiegania
30.01.2017
FBW
1.02.2017
43:30 biegu spokojnego i 8 przebieżek
Trochę ciężko mi się biegnie te wybiegania ale przebieżki idą jak po maśle chyba muszę jakoś bardziej przyłożyć do rozluźnienia pospinanych mięśni.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users