Najlepszy filmik motywacyjny jaki oglądałem jeżeli chodzi o zmontowanie tego wszystkiego w jedną całość. ![]()
Zaloguj się Zarejestruj się
Szukasz motywacji? Znajdź kogoś kto cię zmotywuje!
Napisano 05 maja 2016 - 12:33
Oczywiście oni też motywują, ale zamieszczam tutaj tylko takich którzy mają na swoich kanałach filmy motywacyjne itp., a przynajmniej ja nie widziałem żadnego filmiku motywacyjnego w których oni uczestniczą. Chodzi o to, że ja wiem że są to bardzo dobrzy zawodnicy, ale tylko brak mi tych filmów. ![]()
Do nich dodałbym jeszcze Piotra Majchrzaka, on robi filmiki motywacyjne i jego dopisuję na listę. Jeżeli któryś z tych panów powyżej również ma takie filmiki to możesz napisać to wtedy ich dodam. ![]()
Napisano 17 maja 2016 - 09:00
Ci, ktorzy cwicza na rych filmikach, dlatego robia te rzeczy, bo zamiast siedziec i gapic sie na filmy z YT to trenuja. Taka prawda ![]()
smalcownia.pl
Napisano 19 maja 2016 - 18:55
Miała być tutaj sama kalistenika, ale tego gościa nie mogłem pominąć. Przy wadze ponad 130 kg. podciąga się z dodanymi 30 kg., i nie tak jak większość koksów tylko poprawnie technicznie.
Szacun dla niego.
W filmiku wyciskanie żołnierskie ciężaru 185 kilogramów! Przed poprawnym powtórzeniem pokazuje swoje nieudane próby. Poprawne powtórzenie wykonuję od 2minuty 35 sekundy. ![]()
Najlepsze jest to, że nikt nie zna jego tożsamości, bo zawsze nosi maskę. ![]()
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Do góry
Zgłoś