W tygodniu nie mam czasu na jakieś wymyślne dania więc gotuję przeważnie coś szybkiego ale tak żeby zjeść w miarę ze smakiem. Low carb ma to do siebie że trzeba trochę postać przy garach...
W weekendy robię coś konkretniejszego, przeważnie z wieprzowiny.
Nie myślałem o takiej książce. W sumie, za jakiś czas ten wątek może będzie czymś w stylu książki
Będzie trochę przepisów bo nie układam jakiegoś schematycznego jadłospisu np. na tydzień tylko z dnia na dzień gotuję pod swój bilans więc monotonii nie powinno tu być ![]()
Kano mocy na razie nie brakuje. Od 3 miesięcy jestem praktycznie na jednakowym bilansie a powoli już kończę redukcję. W ciągu 4-5 miesięcy obciąłem raptem ok. 200 kcal wiec spadku mocy nie odczułem. Nadal progresuję siłowo. Za jakiś miesiąc może troszkę dłużej jeśli uda się zjechać do 6-7 % podbiję lekko bilans ale zostawię węgle nisko i zobaczę co się będzie działo. Jak BF podskoczy to wrócę do obecnego bilansu. Wszystko to jednak kosmetyczne zabiegi więc nie odczuwam zbytniego wpływu na moc. Pokombinuję żeby trzymać BF nisko
Jesienią muszę być lekki i silny... Na dzień dzisiejszy jest ok. Siły nie brakuje, BF spada, głodny nie chodzę... ![]()
Edited by soldier, 09 March 2016 - 08:24 AM.

Sign In
Create Account

Back to top
Report