Środa, dziś byłem miło zaskoczony, gdyż byłem pierwszy raz od dawna na siłowni i zaliczyłem mega progres ! 
A,C Plecy, biceps, Klatka, triceps, barki
Wyciskanie na ławeczce, 30 kg x 12, 60 kg x 6, 70 kg x 5, 70 kg x 5, 80 x 3 (nie ćwiczę wyciskania więc jestem mile zaskoczony)
Wyciskanie żołnierskie, 40 kg x 5, 45 kg x 5, 50 kg x 5, 45 kg x 5
Wiosłowanie sztangą , 60 kg x 5, 70 kg x 5, 65 kg x 5, 60 kg x 5 (koledzy mnie namówili żebym to robił, znając życie będę miał jutro zakwasy, dlatego uznałem to za trening pleców ;D)
Pompki na poręczach klasyczne 9 serii po 10 powtórzeń
Pompki na poręczach klasyczne 3 serii po 10 powtórzeń z obciążeniem 10 kg.
Pompki na kółkach gimnastycznych 3 serii po 5 powtórzeń (trudne są)
pompki klasyczne (Robiłem tam różne warianty, wąskie, klasyczne, hspu, z obciążeniem (25kg), wiec nie sposób wymienić, ale dużo tego nie było, wszystkich około 120)
D. brzuch
3 serii po 20 powtórzeń wznosów nóg leżąc na ziemi
3 serii po 10 powtórzeń dragon flag z jedno nogą
3 serie po 15 powtórzeń wznosów w planku na boku (na jedną i drugą stronę)
3 serie po 20 powtórzeń wznosów kolan na drążku
2 serie po 14 powtórzeń wycieraczek z lekko ugiętymi kolanami
E. Pracowanie na front levere, back leverem
15 serii przytrzymania front levera (10-15 sekund) + skin the cat + back lever (kilka sekund)
W między czasie bawiłem się z workiem treningowym, kopałem go, uczyłem się low kicków
)
Ogólnie z treningu jestem zadowolony, moja wytrzymałość jest na dużym poziomie, nie powiedziałbym tego o podciąganiu ale o innych ćwiczeniach owszem, popracuje jeszcze nad techniką w martwym, wyciskaniu na ławeczce, żołnierskim i będzie ok !: )