Pytanie mam. Robię teraz ćwiczenia w systemie 5x5: Przysiady bułgarskie (nogi jeszcze za słabe na pistolety), pompki na podwyższeniu (skończyłem i przejdę do diamentowych), podciąganie scyzorykowe, mostki - pierwsze kroki ze skazanego, stanie na głowie, wznosy nóg, do tego wszystkiego biegam ~10km co drugi dzień.
Wszystkie ćwiczenia kalisteniczne to ćwiczę już jakoś 3 miesiące. 2 Skazanego i 1 miesiąc w formie planu 5x5. Bieganie ćwiczę pod półmaraton.
Postanowiłem zrobić sobie zdjęcia, jak wyglądam teraz, żeby porównać do tego co bedzie za jakiś czas.
W oczy rzuciły mi się krzywe plecy, buła taka, wygięte lekko w kształt litery S, są okrągłe. Wystukiwałem różne frazy w wyszukiwarkę forum ale wyskakiwał mi brak wyników. Może coś źle wpisywałem.
W googlach znalazłem, żeby iść na basen. Może pomysł był by i dobry tylko ja nie jestem za dobrym pływakiem. Pływać umiem ale nie bardzo lubię i trochę ciężko by było by znaleźć czas, ale jakby było trzeba to bym znalazł.
Pytanie bardziej brzmi czy ćwiczeniami, które w tej chwili wykonuję dojdę do tego, że jakoś uformuję te plecy by w miarę porządnie wyglądały.
Mam drobne problemy z bólami odcinka lędźwiowego ale w miarę skutecznie likwiduję ćwiczeniami stabilności ogólnej.
Attached Files
Edited by Pankiew, 06 January 2016 - 16:48 PM.

Sign In
Create Account

Back to top
Report