Zaloguj się Zarejestruj się
Drążek budowa
Napisano 20 sierpnia 2015 - 14:02
Calowa rura to minimum (okreslenie calowa dotyczy wymiaru wewnetrznego, wiec na zewnatrz moze byc 3.2cm np).
wysłane za pomocą TapaTalk
Piękno i siła, a nie pompa i masa
Napisano 21 sierpnia 2015 - 08:45
Ja na swoim drazku wisze do gory nogami 2m nad ziemia a corka obok buja sie na hustawce, a i tak spokojnie tesciu 130kilowy mogly do nas dolaczyc.
Komfort treningu na pewnym sprzecie jest niezastapiony, bo jesli trenujesz na czyms, co zaraz sie rozpadnie, to nie skupiacz sie na pracy mm, lecz na tym, czy wrocisz po treningu do domu, czy do szpitala.
wysłane za pomocą TapaTalk
Piękno i siła, a nie pompa i masa
Napisano 01 września 2015 - 12:08
no słupy zalane od piątku schną w betonie, jeszcze drążek znaleźć i przyspawać u góy ![]()
ogólnie jak podciagalem sie na trzepaku to też rozumiem czemu praktycznie nie mialem efektów,
bo gdy wyprostowałem ręce do góry był na wysokości łokci, a teraz będzie że muszę podskoczyć,
więc będą porządne a nie oszukiwane podciągnięcia ![]()
Napisano 18 września 2015 - 21:02

zdjęcie może nie najlepszej jakości, bo robione "pralką", ale ogólnie te słupy boczne które stoją są wsadzone do szerszych słupków które są zabetonowane
w ziemi. A ruły te dwie akurat kupiłem, że u góry były takie blachy płaskie, na każdej z tych blach po 4 śruby są wywiertane i przykręcone do kolejnej blachy.
A sam drążek u góry przyspawany do tych blach u góry, tak w wielkim skrócie
Najważniejsze, że spełnia swoje zadanie, na zdjęciu wygląda z lekksza jak
trzepak, ale zapewniam, że na pranie znacznie za wysoko
całość pomalowana farbą ze spraya i drążek u góry wyszlifowany, koszt <100zł, bo cement i farba była już.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Do góry
Zgłoś