Pragnę powitać wszystkich bywalców tego forum ![]()
Krótko o mnie:
Adam
Wiek 42 lat
Wzrost 185 cm
Waga 91-93 kg
Żonaty, 2 dzieci
Staż treningowy: 1,5 roku boks, 12 lat aikido ( zebrane do kupy
z długimi przerwami ), ponad rok kalistenika, jako uzupełnienie aikido.
Około 3 lata temu, redukcja wagi ciała ze 108,6 kg. na 88,6 kg. w 4 miesiące, niestety okupiona spadkiem siły i popalonymi mięśniami.
Przez 2 lata trening obwodowy, który dał mi wytrzymałość i utrzymał wagę.
Od 14 mies. trenuje wg. Skazanego, przeplatany drabinami. Przybyło, siły i mięsa ![]()
Forum czytam od jakiś 15 mies. robicie dużo, dobrej roboty, aby tak dalej ![]()
Pozdrawia serdecznie, Adam ![]()
Zaloguj się Zarejestruj się
Witam :)
Posted 08 August 2015 - 10:27 AM
Posted 08 August 2015 - 20:30 PM
Wytrwalosci zycze
wysłane za pomocą TapaTalk
Piękno i siła, a nie pompa i masa
Posted 08 August 2015 - 20:45 PM
ja też witam! mam lat 44 ale jeszcze nie umieram i forma jest ok
bardzo szybką tą redukcję wagi zrobiłeś co w naszym wielu nie jest takie łatwe bo metabolizm już nie ten.
powodzenia!
Posted 08 August 2015 - 23:11 PM
Powadzi, właśnie o tą prawidłowość chodzi ![]()
Co z tego że potrafiłem zrobić 80 pompek w serii, skoro później się okazało że technicznie były do niczego
sam się teraz z siebie śmieje, bo szedłem na ilość nie jakość w treningu. Dzięki wam się to zmieniło ![]()
remix666, rocznik zacny, ale duch młody w nas drzemie
Nie umieraj ! Nie chcę być najstarszy na forum ![]()
Jeśli chodzi o redukcję, nie była ciężka, wywaliłem śmieci z jadłospisu i trochę samozaparcia
Waga leciała w dół aż miło.
Dziękuje za dobre słowo ![]()
Posted 08 August 2015 - 23:47 PM
Cześć! Trenuj i rośnij w siłę Adamie tego Ci życzę ![]()
Pozdrawiam.
Posted 09 August 2015 - 14:20 PM
remix666, rocznik zacny, ale duch młody w nas drzemieNie umieraj ! Nie chcę być najstarszy na forum
Jeśli chodzi o redukcję, nie była ciężka, wywaliłem śmieci z jadłospisu i trochę samozaparciaWaga leciała w dół aż miło.
Ja zrobiłem identico faktycznie leci po 1 kg na tydzień
Posted 10 August 2015 - 00:21 AM
Hej, Bejek
Dzięki za życzenia, będę się tego trzymał. Pozdrawiam ![]()
remix666, to super że tobie też się udała redukcja
Gratuluję! Ile zeszło ?
Posted 10 August 2015 - 15:54 PM
Posted 10 August 2015 - 16:17 PM
Hej, Bejek
Dzięki za życzenia, będę się tego trzymał. Pozdrawiam
remix666, to super że tobie też się udała redukcjaGratuluję! Ile zeszło ?
około 11 3 miesiące
Posted 11 August 2015 - 09:13 AM
Cześć, Dom1nus ![]()
Dzięki za dobre słowo i odwdzięczam się tym samym ![]()
Moimi partnerami w treningu są, ściana, podłoga i drążek. Przydaje się wejść na forum i poczytać dobre rady a przede wszystkim, widzieć tych wszystkich ludzi pozytywnie zakręconych na punkcie, kalisteniki
bo patrząc na ludzi woku mnie, mam wrażenie że tylko mnie porypało
a reszta siedzi na d*pach i kiwa głową
z oburzenia, jak tak można w tym wieku się wygłupiać! Olewam temat i robię swoje ![]()
remixx666, jeszcze raz graty
To mi wygląda na wzorcową redukcję ![]()
Ja trochę przestrzeliłem
miało być 91 kg. ale tak dobrze szło że się obudziłem na 88,6 kg. Ale już wszystko w normie, trzymam się koło 91, ta waga mi odpowiada
Posted 11 August 2015 - 14:17 PM
Dzięki!
Wzorcowa to na pewno nie była bo mało warzyw itp. Początkowo chciałem zejść do 80 potem do 75 i tyle jest teraz mniej więcej (75 z kawałkiem). Generalnie do hspu było mi potrzebne zmniejszenie wagi
no a że brzuch zleciał elegancko to też się ucieszyłem i teraz tylko to utrzymać (choć kusi żeby wyrzeźbić 70 skoro tak dobrze idzie hehe)
Posted 11 August 2015 - 20:50 PM
Wzorcowo, ilość redukcji kg. na miesiąc. U mnie też różowo nie było, jeśli chodzi o urozmaicenie jadłospisu
Posted 11 August 2015 - 21:05 PM
Juz nawet na mnie nie patrza jak raczkuje, robie przewroty i inne tego typu rzeczy.
Mowia tylko dzien dobry i robia swoje, a ja swoje.
Gdy raczkowalem po chodniku to ludzie sie gapili jak na wariata, ale kogo to interesuje
A36 oby trzymala Cie chec pracy nad soba tak jak teraz i zycze, abys jutro byl sprawniejszy niz jestes dzis chociaz o 1/1000 %
wysłane za pomocą TapaTalk
Piękno i siła, a nie pompa i masa
Posted 11 August 2015 - 23:52 PM
Posted 12 August 2015 - 14:51 PM
W raczkowanie bawiłem się przez jakiś czas, super sprawa, niestety nie zdobyłem się, by publicznie na zewnątrz dreptać na czworaka
ale w mieszkaniu jak najbardziej, ale teściowa miała ubaw ![]()
Młodsza córka- 4 lata, mówi " tata ogarnij się, zachowujesz się jak bobas !" a ja do niej, że właśnie o to chodzi
to ona na kolana i ze mną po mieszkaniu śmigała, chyba do tego wrócę ![]()
Za to wczoraj z córą na placu zabaw śmigałem na drabinkach, tak na luzie, dla relaksu
reszta rodziców... wiadomo.
Człowiek to zwierz stadny, miło widzieć że pasuje do tego stada, pozytywnie zakręconych ludzi
Posted 12 August 2015 - 14:55 PM
Jak chodzi o raczkowanie to jak nawalony gość raczkuje po chodniku to jest to normalne a jak raczkuje trzeźwy to zdziwienie. I gdzie tu sprawiedliwość społeczna? hehe
Posted 12 August 2015 - 15:50 PM
O, to w takim razie wystarczy pochodzić w jednym ciuchu miesiąc, nie zdejmować go podczas defekacji i będę nazywany miejskim miszczem:D To jest myśl.
Posted 12 August 2015 - 20:53 PM
remix666, nie ma sprawiedliwości na tym świecie, trzeba wkładać butle po "wodzie ognistej" w kieszeń z jakimś izotonikem, w środku i wtedy spotkasz się ze zrozumieniem polskiego społeczeństwa
Tradycja w narodzie nie umiera ![]()
Jeśli chodzi o pijaków eeee... znaczy smakoszy
to bardziej mi pasuje "Spacer smoka", Tsatsouline z książki " Więcej niż bodybuilding" ![]()
Chors, dobre pomysły nie są złe
Tylko czy wytrzymasz sam ze sobą przez ten czas ? Jeśli tak, to mistrzostwo się należy na 100 % ![]()
Posted 12 August 2015 - 20:58 PM
Tylko czy wytrzymasz sam ze sobą przez ten czas ? Jeśli tak, to mistrzostwo się należy na 100 %
Dekadentyzm opanowany w 100 procentach, więc dałoby radę.
Oczywiście wszystko z przymrużeniem oka.
Posted 12 August 2015 - 21:52 PM
Oczywiście że z przymrużeniem ![]()
Człowiek musi dojrzeć do pewnych decyzji, lub inaczej dostać impuls na czachę.
Jak pewnego pięknego dnia, 108 kg. tur, czyli ja, dostał zadyszki wchodząc po schodach na 1 piętro
wtedy dostałem impuls że coś nie halo ze mną. Obecnie śmigam na 3 piętro z 25 kg. dzieciakiem, pod pachą i uśmiechem na ustach ![]()
Po prostu chce się żyć !
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account

Back to top
Report