Witam, od razu zaznaczam, że nie wiedziałem gdzie umieścić ten filmik, czy w offtopie czy w humorze. Pokazuje wam ten filmik nie w celu ubliżenia osobom tam ukazanych, lecz pokazania wam ich "zabójczych" technik w podstawowych ćwiczeniach.
Natknąłem się przypadkiem krążąc po yt, miłego oglądania! ![]()
Zaloguj się Zarejestruj się
Poprawna technicznie grupa street workout
Posted 06 June 2015 - 10:13 AM
Posted 06 June 2015 - 11:16 AM
Techniki może i nie mają ale uważam, że lepiej niech robią cokolwiek niż siedzieć w domu lub bujać się po osiedlu. Zawsze chociaż część z nich pomyśli i zacznie szukać jak robić poprawnie i uczyć się.
Znawcą nie jestem ale podciąganie niektóre jest zabójcze:D
Posted 06 June 2015 - 11:21 AM
Wiedziałem, że zaraz będzie spina dlatego napisałem, że nie wrzuciłem tego żeby ich powyzywać. Wiadomo, zawsze mogli siedzieć przed komputerem, czy telewizorem, ale fakt faktem, że jak zobaczyłem niektóre ćwiczenia w ich wykonaniu to uśmiech na całej twarzy. ![]()
Posted 06 June 2015 - 11:46 AM
Ale niestety zachowanie prawidlowej techniki jest niezbedne. Kolega w zielonej koszulce z brazowymi rekawami podciagal sie prawidlowo, choc nieco za nisko. Lecz pompki w jego wykonaniu to czyste zlo. Plecy wklesle, tylek duzo ponizej linii barkow, kat w ramionach nawet nie dochodzil do 90st.
I tu faktycznie nie chodzi zeby sie z kogos smiac, a takie fimiki niech beda tylko przestroga dla tych, co zaczynaja i za wszelka cene ida na ilosc, a nie jakosc.
wysłane za pomocą TapaTalk
Piękno i siła, a nie pompa i masa
Posted 06 June 2015 - 14:27 PM
Filmik z 2013. Może któryś (albo wszyscy) są już na forum i się tu pochwalą postępami.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account

Back to top
Report