Witam, od razu zaznaczam, że nie wiedziałem gdzie umieścić ten filmik, czy w offtopie czy w humorze. Pokazuje wam ten filmik nie w celu ubliżenia osobom tam ukazanych, lecz pokazania wam ich "zabójczych" technik w podstawowych ćwiczeniach. Natknąłem się przypadkiem krążąc po yt, miłego oglądania!
Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się

Poprawna technicznie grupa street workout
Rozpoczęty przez
Dom1nus
, cze 06 2015 10:13
Napisano 06 czerwca 2015 - 10:13

Napisano 06 czerwca 2015 - 11:16

Napisano 06 czerwca 2015 - 11:21

Wiedziałem, że zaraz będzie spina dlatego napisałem, że nie wrzuciłem tego żeby ich powyzywać. Wiadomo, zawsze mogli siedzieć przed komputerem, czy telewizorem, ale fakt faktem, że jak zobaczyłem niektóre ćwiczenia w ich wykonaniu to uśmiech na całej twarzy.
Napisano 06 czerwca 2015 - 11:46

Oczywiscie, ze lepiej jest robic cos niz nic. Oczywiscie, ze lepiej est ruszac sie niz pic piwo pod blokiem.
Ale niestety zachowanie prawidlowej techniki jest niezbedne. Kolega w zielonej koszulce z brazowymi rekawami podciagal sie prawidlowo, choc nieco za nisko. Lecz pompki w jego wykonaniu to czyste zlo. Plecy wklesle, tylek duzo ponizej linii barkow, kat w ramionach nawet nie dochodzil do 90st.
I tu faktycznie nie chodzi zeby sie z kogos smiac, a takie fimiki niech beda tylko przestroga dla tych, co zaczynaja i za wszelka cene ida na ilosc, a nie jakosc.
wysłane za pomocą TapaTalk
Ale niestety zachowanie prawidlowej techniki jest niezbedne. Kolega w zielonej koszulce z brazowymi rekawami podciagal sie prawidlowo, choc nieco za nisko. Lecz pompki w jego wykonaniu to czyste zlo. Plecy wklesle, tylek duzo ponizej linii barkow, kat w ramionach nawet nie dochodzil do 90st.
I tu faktycznie nie chodzi zeby sie z kogos smiac, a takie fimiki niech beda tylko przestroga dla tych, co zaczynaja i za wszelka cene ida na ilosc, a nie jakosc.
wysłane za pomocą TapaTalk
Piękno i siła, a nie pompa i masa
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych