W końcu miałem czas by zrobić filmik.. https://youtu.be/3kSNJStDUTo
Zauważyłem, że na początku zaczynania muscle up'ow ucięło mi kawałek podciągnięcia.. Zapewniam, że zaczynałem z wyprostowanych rąk.. Czy zostanie zaliczone to zależy od admina
Proszę się również wypowiedzieć na temat techniki.. i ewentualnie dodać rady jak ją poprawić, dzięki!
Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
Filmy użytkowników / Dyskusje
Started by
sandalexx
, Jun 02 2015 15:06 PM
Posted 30 June 2015 - 16:15 PM
Posted 01 July 2015 - 00:01 AM
Posted 01 July 2015 - 00:28 AM
Przepraszam ze po czasie dodaje swoje filmiki, oczywiscie liczac sie z mozliwoscia ze nie zosta wziete pod uwage, jednakze mialem problemy z internetem i wystapily problemy na youtube. Filmiki byly nagrane okolo godziny 23. Pozdrawiam 😊.
Posted 01 July 2015 - 12:42 PM
Reden daj ustawienia "niepubliczny" a nie "prywatny" bo na prywatnym tylko ty możesz obejrzeć film a na niepublicznym wszyscy którzy dostaną link
Posted 01 July 2015 - 13:29 PM
Mamy coś na lipiec czy robimy wakacje? ![]()
Posted 01 July 2015 - 18:35 PM
Na wakacjach chyba najlepiej wyzwania robić bo najwięcej czasu jest
ps. kiedy jakieś rozstrzygnięcie tego wyzwania ?
Posted 01 July 2015 - 20:39 PM
Czill ma reke w gipsie, wiec chwilowo moze byc mniej aktywny, a nikt nie bedzie mu sie z nas wtracal w wyzwania
Prosze o cierpliwosc.
wysłane za pomocą TapaTalk
Prosze o cierpliwosc.
wysłane za pomocą TapaTalk
Piękno i siła, a nie pompa i masa
Posted 02 July 2015 - 00:35 AM
Tak tylko spytałem. Pomyślnej rehabilitacji tej reki życzę!
Posted 20 July 2015 - 15:33 PM
Jak tam z rozstrzygnięciem ?
Sprawdzane były już może filmiki czy jeszcze nie ?
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account

Back to top
Report