Zaloguj siÄ™ Zarejestruj siÄ™
13 lat , 4 miesiące treningu. Sylwetka i wyniki siłowe oraz wytrzymałościowe do oceny
Posted 24 January 2015 - 23:30 PM
Posted 24 January 2015 - 23:35 PM
Jeśli dieta jest w porządku to się nie słuchaj "znafcuf" którzy tylko zazdroszczą dużej sprawności w tak młodym wieku ![]()
Posted 25 January 2015 - 15:01 PM
Zajcew,
Mnie dużo bardziej niż poziom siły i umiejętności zadziwiają Twoja elokwencja i znajomość języka. Mało kto w wieku 13 lat pisze tak składnie, nie popełnia błędów ortograficznym i nawet przecinki stawia w odpowiednich miejscach. Szacun.
Posted 25 January 2015 - 18:31 PM
Dzięki. Myślę , że moje dobre obycie z językiem i niezłe jak na mój wiek wysławianie się oraz poprawna ortografią są spowodowane tym , że od małego czytałem dużo książek. Od pierwszej klasy pisałem bezbłędnie wszystkie dyktanda , a w klasach 4 - 6 startowałem w różnych konkursach z języka polskiego i kilka razy udało mi się dojść do etapu ogólnopolskeigo.Zajcew,
Mnie dużo bardziej niż poziom siły i umiejętności zadziwiają Twoja elokwencja i znajomość języka. Mało kto w wieku 13 lat pisze tak składnie, nie popełnia błędów ortograficznym i nawet przecinki stawia w odpowiednich miejscach. Szacun.
Filimiki wrzucÄ™ jutro wieczorem.
Pozdrawiam.
Posted 25 January 2015 - 19:03 PM
Cóż pozostaje jedynie pogratulować. Podziwiam na prawdę
.
Posted 25 January 2015 - 23:54 PM
Honor, Tradycja, Szacunek, Perfekcja, Fairplay
Posted 26 January 2015 - 08:36 AM
zajcev nie słuchaj tych pajaców co najgłośniej krzyczą. Sami Pewnie nie mogą dojść do pompek na 1 ręce bo poćwiczą miesiąc i robią roczną przerwę;p Szacun że w takim wieku masz takie podejście to tematu i wolisz ćwiczyć niż siedzieć przed kompem z chipsami w ręku;)
Do krzykaczy: osobiście zrobiłem pierwszą pompkę na 1 ręce po ok 2 tyg ćwiczeń pod nią ukierunkowanych. Nie jest to perfect technika ale źle nie ma. po ok 4 tyg byłem w stanie zrobić ich 5 na rękę więc nie widzę powodu dlaczego chłopak ma kłamać.
Zamiast płakać i trolować idźcie zrobić trening;P
piona
/bez wyzwisk proszę! /ostrzeżenie
Posted 26 January 2015 - 19:21 PM
Posted 26 January 2015 - 19:50 PM
Spróbuj wykonywać HSPU mając wyprostowane ciało ( nieznaczny banan może być jeśli robisz plecami do ściany ), bo uginając nogi w kolanach nieco sobie ułatwiasz. W każdym razie masz siłę do wykonywania czystych HSPU, a przynajmniej tak mi się wydaje ![]()
Spore osiągnięcie jak na tak młody wiek i krótki staż treningu. Propsuję ![]()
E = mc2
Efekty = motywacja * (ciężka praca)2
Enstein naprawdę był geniuszem.
Posted 26 January 2015 - 20:17 PM
Spróbuj wykonywać HSPU mając wyprostowane ciało ( nieznaczny banan może być jeśli robisz plecami do ściany ), bo uginając nogi w kolanach nieco sobie ułatwiasz. W każdym razie masz siłę do wykonywania czystych HSPU, a przynajmniej tak mi się wydaje
Spore osiągnięcie jak na tak młody wiek i krótki staż treningu. Propsuje
http://www.4shared.c...26_190150.html
O takie chodzi ?
Posted 26 January 2015 - 20:43 PM
Strasznie daleko łapy od ściany masz, nie wiem coś ty to tak wymyślił
Dziwnie to wygląda, daj dłonie na 10-15cm od ściany zobaczysz różnicę w trudności.
Posted 26 January 2015 - 21:39 PM
Link do 20 pistoletów z 8-kilową butelką napełnioną piaskiem : https://mega.co.nz/#fm/gEUCRabB
Posted 26 January 2015 - 22:14 PM
Link do 20 pistoletów z 8-kilową butelką napełnioną piaskiem : https://mega.co.nz/#fm/gEUCRabB
Wrzuć na jakiś serwer niewymagający logowania to pooglądamy ![]()
Posted 26 January 2015 - 22:52 PM
Technika HSPU straszna , ale widać potencjał
Stań brzuchem do ściany , maksymalnie napnij ciało i wtedy zrób prawidłową pompkę
Wtedy poczujesz moc tego ćwiczenia .
Posted 26 January 2015 - 23:00 PM
Posted 28 January 2015 - 21:15 PM
Wszedłem na wyżej podany link niemal zaraz po dodaniu, ale na koncie nie ma żadnego filmiku. Teraz minęły dwa dni i wciąż konto jest puste. Więc co z tymi pistoletami?
Posted 28 January 2015 - 21:29 PM
Link bezpoÅ›rednio do filmiku : https://www.youtube....op - pistoletyÂ
Posted 28 January 2015 - 21:30 PM
Nie wiem, czy tylko ja mam z tym problem, ale pisze "Brak aktywności w ostatnim czasie" a na kanale nie ma filmów. Ma ktoś podobnie?
Posted 28 January 2015 - 21:37 PM
A więc tak , żeby oglądnąć ten filmik trzeba wejść w ten link przez smartfona , gdyż na komputerze wyświetla się
,,Kanał nie ma filmów".
/to wrzuć, że to jakoś normalnie kto przez smartfony bedzie wchodził
Posted 28 January 2015 - 22:50 PM
Ani na smartfonie, ani na kompie, ani na tablecie nie można filmiku obejżeć :/
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account

Back to top
Report