Witam, ćwiczy ktoś z tych rejonów ?! : D Znajomi wszyscy walą na siłkę jak jeden mąż, nie ma z kim na drążek śmignąć. Jc u mnie przy domu (Brzesko) do dyspozycji drążek wysoki, niski, kółka, lina. Nie ma żadnej grupy workoutu w tych okolicach jak patrzę po fejsie czy coś, trzeba coś odmulić w końcu : D
Zaloguj się Zarejestruj się
Brzesko, Bochnia/Tarnów
Posted 04 July 2014 - 13:22 PM
Posted 04 July 2014 - 18:31 PM
Zapraszam do Dębicy mamy swoją grupę, ja w sumie z nimi nie trenuje bo podłoge i drążek mam w domu, a lubie trenować tylko sam, bo tak moge skupić się na treningu w 100 %, ale chłopaki ćwiczą prawie codziennie.
I want represent an idea, I want represent possibilities
Posted 11 August 2014 - 21:25 PM
Szukam kogoś z kim mógłbym wspólnie przeprowadzić trening w Tarnowie. Jak coś piszcie mój profil na fb to Dorian Foltak albo tutaj (jednak tu jestem bardzo rzadko).
Posted 12 August 2014 - 11:59 AM
Cześć, na fejsie niestety wysłana wiadomość do Ciebie pójdzie do folderu "Inne" i możesz nie zauważyć. Ja osobiście bardziej szukam kogoś z Brzeska ale jak zaczną się studia to w Tarnowie można się ustawić ; )
Posted 05 October 2014 - 12:58 PM
Osobiście bliżej mi do Brzeska i jestem tam zasadniczo codziennie ze względu na szkołę
Jestem za wspólnym treningiem i jeśli znalazło by się więcej osób to jestem za stworzeniem grupy w Brzesku ![]()
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account

Back to top
Report