Skocz do zawartości

Nasze strony:

Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!
Zaloguj się Zarejestruj się
Zdjęcie

Witam

witam przywitanie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

tehSiMO

tehSiMO

Advanced Member

• Użytkownik
  • 156 postów

Witam serdecznie, mam na imię Szymon, mam 21 lat,kalisteniką interesuję się od kilku miesięcy, niedawno wpadłem na tym forum na książkę Paul'a Wade'a i postanowiłem trenować wg jego reguł. Dotychczas robiłem pompki zwykłe i diamentowe, brzuch ćwiczyłem wg planu ABS II, na drążku podciągam się od miesiąca, na początku wg zaleceń Jana Łuki, a potem zacząłem trening Majora Charlesa Lewisa Armstronga. Biegam od 2012 roku z przerwami(studia, kontuzje, ciężka praca fizyczna itp.), aktualnie od marca tego roku regularnie. W niecałe 2 tygodnie zrobiłem około 300 km na rowerze w ciężkim leśnym terenie. Aktualnie ważę 76 kg przy wzroście 171 cm. Piona dla wszystkich zmotywowanych do działania i ciężkich treningów.

Pozdrawiam

Szymon

• 0
Zanim zapytasz wysil się i poszukaj w Google!
Train. Compete. Live

Powadzi

Powadzi

Wymówki domeną ludzi słabych

• Administrator

• 2 335 postów
  • LokalizacjaGorzów Wlkp

Witam!

Czyli ruch nie jest Ci obcy. To dobrze, bo w dzisiejszym zabieganym świecie mało kto myśli, aby zrobić coś dla ciała.

Jeśli ćwiczysz ściśle wg skazanego to nie ma problemu, ale jeśli coś modyfikujesz to wrzuć plan do działu "plany treningowe", ponieważ bardzo często ludzie popełniają błędy podczas zmian gotowych planów.

Wytrwałości

• 0

Piękno i siła, a nie pompa i masa

Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: witam, przywitanie

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych