Skocz do zawartości

Nasze strony:

Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!
Zaloguj się Zarejestruj się
Zdjęcie

Krytyka pana Tombaka na temat jego książki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

Hannibal

Hannibal

Go Hard or Go Home

• Bywalec
  • 2 739 postów
  • LokalizacjaBXL

Tutaj dwa artykuły gdzie książka pana Tombaka dostaje negatywy

jeśli ktoś oba artykuły przeczytał dokładnie i mógłby wyrazić opinie na ten temat by było super ;p

http://www.racjonali...l/kk.php/s,7411

http://www.tonieprze...-kasa-za-nic-2/

• 0

Rodzaje sił, więc zastanów się nad czym chcesz pracować:

* siłą bezwzględna  * siła względna  * siła maksymalna  * siła ogólna  * siła szybkościowa  * siła specjalna  * siła wytrzymałości mięśniowej  * siła biegowa

Wino

Wino

Lecimy tutaj

• Bywalec
  • 268 postów

Pierwszy art jest niezwykle nierzetelny. Koleś przepisuje fragmenty książki Tombaka i naśmiewa się w sumie nie wiadomo z czego, bo te fragmenty wcale nie są błędne. Dajmy na to,. sok z cytryny jest zasadotwórczy, a cukier kwasotwórczy - to np. mogę bez problemu wyjaśnić, wynika to z tego, że cukier jest inhibitorem wapnia, a wapń zużywany jest do obniżania PH krwi. Z kolei cytryna ma bardzo dużo wapnia. To tylko jeden przykład, ale tak możnaby wszystkie argumenty autora artykułu porozbijać, ogólnie krytyka wygląda mi na dzieło totalnego kretyna. Drugiego artu nie czytałem.

Aha, i nie jestem jakimś super fanem Tombaka, nie przyjmuję jego dzieła bezkrytycznie. Ale nie zmienia to faktu, że krytyka w wykonaniu tego pajaca to po prostu popis jego ignorancji połączonej z ciasnotą umysłu, czyli zero sensownych argumentów.

• 4

pl.pokerstrategy.com/#uGUYWV - dobre miejsce na naukę gry w pokera, z tego linka najlepsze bonusy!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych