To nie jest pozycja motywująca. To książka o wykorzystywaniu naszego potencjału pod względem mocy, ruchu oraz siły. Niemożliwe jest w pełni wykorzystać możliwości naszego ciała, jeśli ono nie współpracuje z umysłem i przekonaniami jakie tkwią w nim.
Jedyne co mogę zdradzić, to książka jest podzielona na dwie części. Jedna dotyczy przekonań i nastawienia mentalnego. A druga część jest czysto praktyczna z masą detali, ćwiczeń i tuzinem pomysłów na świetny trening który jednocześnie będzie sprawiał masę radości i dawał duże rezultaty.
Książka jest dla KAŻDEGO, powtórzę raz jeszcze dla KAŻDEGO. Dla sportowców, dla zaawansowanych ludzi, dla początkujących, dla dzieciaków, dla mam, dla ojców, dla biznesmenów, dla powracających po kontuzji, dla ludzi siedzących za biurkiem. Jest to książka w której każdy znajdzie coś dla siebie, niezależnie od poziomu na jakim się znajduje. Ponieważ przekraczanie własnych barier i wykorzystywanie tego co potrafi ludzkie ciało, jest dla każdej osoby bez wyjątku ponieważ urodziliśmy się z tym. To nie są elitarne umiejętności.
Mój materiał prowadzi za rękę w pewnych punktach, ale zostawia masę pola do interpretacji. Nie chodzi o to by kopiować czyiś styl, chodzi o to by wykreować własną niepowtarzalną i oryginalną osobę w tym przypadku poprzez rozwój własnego ciała.
Dałem mnóstwo rybek, jednak nie ma jednej pigułki na wszystko, bo każdy jest inny. Książka jest wędką, która daje pewne rzeczy, w oparciu o które można tworzyć co się chce, jeśli chodzi o trening.
Jeżeli ktoś ma chociaż w 1% otwarty umysł, będzie zachwycony!