Pisałem do nich maila, ale po odpowiedzi stwierdzam że admini szukają kompletnie okrężnej drogi i nie mają pojęcia jak ma wyglądać to forum.
Zaloguj się Zarejestruj się
dokąd zmierza forum?
Napisano 30 lipca 2013 - 10:43
jak ma wyglądać forum? proste dobra atmosfera i wszystko pójdzie jak szło do tej pory, byle tylko administracją zajął się ktoś kto będzie uchwytny żeby na bieżąco wprowadzać niezbędne zmianyPisałem do nich maila, ale po odpowiedzi stwierdzam że admini szukają kompletnie okrężnej drogi i nie mają pojęcia jak ma wyglądać to forum.
dziwi mnie to milczenie, admini zdajcie sobie sprawę, że taka postawa świadczy o was źle, userzy to widzą i jak się obudzicie może być po herbacie
Napisano 31 lipca 2013 - 15:52
Najgorszą rzeczą którą mógłbyś spotkać na drodze samodoskonalenia to uczucie spełnienia.
Napisano 01 sierpnia 2013 - 07:21
Też mnie to zastanawia. Ogólnie mam teraz wrażenie, że forum i fanpage to w tym momencie całkowicie inne światy.
Tutaj większość rzeczy ukierunkowana jest na pomoc takiemu szaraczkowi który zaczyna przygodę z kalisteniką ,a tam jedynie jakieś motywacyjne pierdoły...
Szczerze wolę pierwszą opcję
Napisano 01 sierpnia 2013 - 07:35
Dokładnie tak, dwie różne ścieżki. Zamiast zająć się stroną główną tutaj i zacząć wrzucać merytoryczną wiedzę która będzie przydatna każdemu, karmi się ludzi motywacyjną papką
Napisano 02 sierpnia 2013 - 12:56
smalcownia.pl
Napisano 02 sierpnia 2013 - 19:01
Nie ma sensu tworzyć podziałów, ja wrzucam materiały i tu i tu, niech każdy korzysta ile może.
Dajmy nowemu szefowi, trochę czasu - minimum parę miesięcy, nie można niczego nikogo oceniać po paru dniach pracy. To że admini nawet wyrazu nie napisali na tym forum od kilku dobrych miesięcy, już samo z siebie stawia ich w bardzo dziecinnej sytuacji, leżącego się nie kopie jestem zdania. Poczekajmy.
Fanpage zamienił się w Street Workout niemalże, które jest znany z tego że nie przywiązuje uwagi do techniki oraz wrzucają tony motywacyjnego stuffu, który moim zdaniem zamiast pomagać ludziom, to robi im papkę w głowie. Ok jest konkurs na top w podciąganiu, ale szczerze wątpie czy to pomoże ludziom, bo co wynika z patrzenia na kogoś kto wykonuje 20 podciągnięć? Szczerze nic, niby może zainspirować - ok zgadzam się. Ale jak ktoś jest bystry to go nawet "Smerfy" zainspirują. Ja ostatnio na przykład oglądałem "Jeden z dziesięciu" podczas kolacji i tam było jakieś ciekawe pytanie i odpowiedź i już nie pamiętam. Ale wiem że troszkę mnie to zainspirowało by zmienić swoje podejście w jednym ćwiczeniu (!). Ja bym wolał przeczytać coś na temat techniki podciągania, w jaki sposób dotrzeć do tego, jakim programem. Bo widzi się te wszystkie filmiki w internecie z tymi wszystkimi sztuczkami na drążku, ale czy widzieliście kiedyś artykuł na temat planu treningowego albo techniki wykonywania tych wszystkich ćwiczeń, ja nie widziałem, dlatego nie traktuje poważnie takich treningów. Nie mam nic na przykład do Madbarz, ale uważam że ich rutyny bo programem treningowym nie można tego określić, to zlepek ćwiczeń wrzuconych w obwód, bez konkretnego celu, takie coś stworzę każdemu w 20 sekund albo i krócej.
A forum dawno nie ma nic wspólnego praktycznie ze Street workoutem, i jest tutaj masa, na prawdę masa ogromnej wiedzy wykraczającej po za kalistenikę, i nie chciałbym aby forum zmieniło się w trikowanie na drążkach, bo to by była wielka szkoda i nuda przy okazji ![]()
Napisano 06 sierpnia 2013 - 10:37
Nie chcę zakładać nowego tematu.
Ale mam małe spostrzeżenie, dlaczego fanpage zamienił się w motywacyjną papkę bez żadnych konkretów i merytorycznej wiedzy, musiałem go usunąć z mojego profilu na FB, bo już mnie maksymalnie irytowały te nędzne wrzuty ![]()
Słaby kierunek rozwoju obraliście, to moje zdanie w temacie. Jeżeli chcecie motywować ludzi, to nie wrzucajcie głupich filmików ale na przykład polecajcie ciekawe źródła wiedzy, rekomendujcie książki warte przeczytania, postarajcie się ogarnąć jakieś wywiady, inspirujcie ludzi historiami użytkowników (na przykład ich relacje z planów, ćwiczeń). Zauważyłem że fanpage liczy blisko 5 tysięcy użytkowników, to ja się pytam gdzie oni są na forum? Gdy się pojawiają nowe artykuły na forum lub nowa ciekawa dyskusja, to moim zdaniem powinno się to linkować na fanpage'u bo inaczej cenna wiedza przepada.
Pozdrawiam, Luko.
Napisano 06 sierpnia 2013 - 13:45
To jest dłuższy temat do dyskusji ale w wielkim skrócie wygląda to tak że "barkes" postanowił podzielić robotę i w ten oto sposób ja dostałem forum i portal a FP ma ktoś inny,mi osobiście też się średnio podoba jak on jest prowadzony bo pamiętam jak jakiś czas temu wyglądał ale staram się walczyć o zmiany. Nie chcę zmieniać człowieka, który to prowadzi tylko treści.Swoją drogą może chciałbyś dołączyć do załogi?
Jestem Grammar Nazi. Nie znoszę błędów, leni, idiotów i hipsterów.
NIE pomagam przez PW. Mogę co najwyżej pogawędzić.
NIE odpisuję na wiadomości najeżone błędami. Nie chce mi się męczyć oczu.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Do góry
Zgłoś