Czesc . Ja wraz z kolega zaczynamy trenowac street workout. Nagralismy nasz pierwszy wspolny trening. Na filmiku pokazane sa podciagniecia, polpodciagniecia oraz kilka wariacji pompek. Filmik zrobilismy po to, zeby za kilka miesiecy moc obejrzec nasz postep. Chcielismy rowniez pokazac, ze w Polsce ludzie rowniez zaczynaja cwiczyc street-workout. Licze na to, ze wytkniecie nam bledy i dacie ewentualne wskazowki. Pozdrawiam serdecznie:angel: ![]()
#27LIPCA
Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
Początki trudne![filmik]
Rozpoczęty przez
SparBrothers
, mar 30 2013 20:22
Napisano 30 marca 2013 - 20:22
Napisano 30 marca 2013 - 21:31
Bardzo ładnie, też myślałem o tym żeby nagrać swoje początki, gratuluję pomysłu. Ale co do techniki, to czy nie wydaję ci się, że w klasycznych pompkach za bardzo uniosłeś tyłek?
Nie marnuj swojego czasu, bo jest on najcenniejszą rzeczą na świecie.
Zaczynając dziś, nadal jesteś o krok dalej o tych, którzy już dawno się poddali.
Napisano 30 marca 2013 - 22:47
jutro ci repa dam, bo dziś wyczerpałem już limit :/
dobrze, ze nagrałeś jak ćwiczysz, za kilka miesięcy porównasz się
dobrze, ze nagrałeś jak ćwiczysz, za kilka miesięcy porównasz się
Rodzaje sił, więc zastanów się nad czym chcesz pracować:
* siłą bezwzględna * siła względna * siła maksymalna * siła ogólna * siła szybkościowa * siła specjalna * siła wytrzymałości mięśniowej * siła biegowa
Napisano 31 marca 2013 - 10:30
Dobra robota panowie.
Jesli moge troche skrytykowac, to nie widzialem na filmiku podciagniec, wszystko bylo polpodciagnieciami. W pompkach waskich czy nierownych jest moc! Drugi kolega w pompkach bardziej stara sie opuscic glowe do ziemi niz cale cialo, musiscie postarac sie to poprawic. Mam nadzieje, ze nikogo nie urazilem, to sa punkty nad ktorymi wg mnie powinniscie popracowac
Pozdrawiam i dam repa jak sie zregeneruja
Jesli moge troche skrytykowac, to nie widzialem na filmiku podciagniec, wszystko bylo polpodciagnieciami. W pompkach waskich czy nierownych jest moc! Drugi kolega w pompkach bardziej stara sie opuscic glowe do ziemi niz cale cialo, musiscie postarac sie to poprawic. Mam nadzieje, ze nikogo nie urazilem, to sa punkty nad ktorymi wg mnie powinniscie popracowac
Pozdrawiam i dam repa jak sie zregeneruja
Napisano 31 marca 2013 - 11:00
Dzięki wszystkim za słowa krytyki motywują do dalszej pracy nad sobą,nie ma co się wsydzić każdy w czymś zaczyna i robi powoli progress ,podciagniecia za dobrze nie wyglądaja wkoncu swieżaki z nas
, Leicmy dalej z treningami oraz będziemy co jakiś czas umieszczać Progress w postaci filmików dokumentujących. Piąteczka !
Napisano 31 marca 2013 - 14:55
Napisano 27 lipca 2013 - 17:10
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Do góry
Zgłoś