Czesc . Ja wraz z kolega zaczynamy trenowac street workout. Nagralismy nasz pierwszy wspolny trening. Na filmiku pokazane sa podciagniecia, polpodciagniecia oraz kilka wariacji pompek. Filmik zrobilismy po to, zeby za kilka miesiecy moc obejrzec nasz postep. Chcielismy rowniez pokazac, ze w Polsce ludzie rowniez zaczynaja cwiczyc street-workout. Licze na to, ze wytkniecie nam bledy i dacie ewentualne wskazowki. Pozdrawiam serdecznie:angel: ![]()
#27LIPCA
Zaloguj się Zarejestruj się
Początki trudne![filmik]
Posted 30 March 2013 - 20:22 PM
Posted 30 March 2013 - 21:08 PM
Życzę powodzenia i wytrwałości w treningach.
if you spend too much time thinking about a thing, you'll never get it done.

Posted 30 March 2013 - 21:31 PM
Nie marnuj swojego czasu, bo jest on najcenniejszą rzeczą na świecie.
Zaczynając dziś, nadal jesteś o krok dalej o tych, którzy już dawno się poddali.
Posted 30 March 2013 - 21:40 PM
Posted 30 March 2013 - 21:44 PM
Jestem zwolennikiem wykonywania ćwiczeń technicznie, a troszkę techniki mi zabrakło w pompkach i podciąganiach, ale to tylko moje sugestie. (LEPIEJ MNIEJ POWTÓRZEŃ, A TECHNICZNIE) Powodzenia i wytrwałości
Rep
Pozdrawiam Krystian.

Posted 30 March 2013 - 21:59 PM
Posted 30 March 2013 - 22:47 PM
dobrze, ze nagrałeś jak ćwiczysz, za kilka miesięcy porównasz się
Rodzaje sił, więc zastanów się nad czym chcesz pracować:
* siłą bezwzględna * siła względna * siła maksymalna * siła ogólna * siła szybkościowa * siła specjalna * siła wytrzymałości mięśniowej * siła biegowa
Posted 30 March 2013 - 23:23 PM
Zaczynając dziś, nadal jesteś o krok dalej o tych, którzy już dawno się poddali.
Guest_zahir11_*
Posted 30 March 2013 - 23:26 PM
Guest_zahir11_*
Posted 31 March 2013 - 10:30 AM
Jesli moge troche skrytykowac, to nie widzialem na filmiku podciagniec, wszystko bylo polpodciagnieciami. W pompkach waskich czy nierownych jest moc! Drugi kolega w pompkach bardziej stara sie opuscic glowe do ziemi niz cale cialo, musiscie postarac sie to poprawic. Mam nadzieje, ze nikogo nie urazilem, to sa punkty nad ktorymi wg mnie powinniscie popracowac
Pozdrawiam i dam repa jak sie zregeneruja
Posted 31 March 2013 - 10:56 AM
Posted 31 March 2013 - 11:00 AM
Posted 31 March 2013 - 14:55 PM
Ale na serio, to chętnie zobaczę u was postępy
Posted 27 July 2013 - 17:10 PM
Siema Siema po dłuuugiej przerwie w temacie Macie Tu Kolejny filmik z naszych postępów tym razem Nauka w ciągu Miesiąca Muscle Up-a , a pod koniec Sierpnia już jeden zwykły filmik Co już potrafimy i jaki Progress zaliczyliśmy ,Piąteczka Siła !! Filmik:
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account

Back to top
Report