Jump to content

Nasze strony:

Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!
Zaloguj się Zarejestruj się
Photo

Początki trudne![filmik]

• Please log in to reply
13 replies to this topic

SparBrothers

SparBrothers

Brak

• Użytkownik
  • 7 posts
  • LokalizacjaPolice

Czesc . Ja wraz z kolega zaczynamy trenowac street workout. Nagralismy nasz pierwszy wspolny trening. Na filmiku pokazane sa podciagniecia, polpodciagniecia oraz kilka wariacji pompek. Filmik zrobilismy po to, zeby za kilka miesiecy moc obejrzec nasz postep. Chcielismy rowniez pokazac, ze w Polsce ludzie rowniez zaczynaja cwiczyc street-workout. Licze na to, ze wytkniecie nam bledy i dacie ewentualne wskazowki. Pozdrawiam serdecznie:angel: ;)

#27LIPCA

• 2

Czerwony_Byk

Czerwony_Byk

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 77 posts
Całkiem przyzwoity początek. :)
Życzę powodzenia i wytrwałości w treningach.
  • 0

if you spend too much time thinking about a thing, you'll never get it done.

Dołączona grafika

NeyoD

NeyoD

Cały czas do przodu ;)

• Użytkownik
  • 65 posts
  • LokalizacjaCzęstochowa
Bardzo ładnie, też myślałem o tym żeby nagrać swoje początki, gratuluję pomysłu. Ale co do techniki, to czy nie wydaję ci się, że w klasycznych pompkach za bardzo uniosłeś tyłek? :P
  • 0

Nie marnuj swojego czasu, bo jest on najcenniejszą rzeczą na świecie.

Zaczynając dziś, nadal jesteś o krok dalej o tych, którzy już dawno się poddali.

SparBrothers

SparBrothers

Brak

• Użytkownik
  • 7 posts
  • LokalizacjaPolice
A dzięki,Fakt tyłek zbyt mocno podniosłem, technicznie sie ucze dopiero ;P
  • 0

Cris-workout

Cris-workout

Advanced Member

• Użytkownik
  • 61 posts
Siema:D
Jestem zwolennikiem wykonywania ćwiczeń technicznie, a troszkę techniki mi zabrakło w pompkach i podciąganiach, ale to tylko moje sugestie. (LEPIEJ MNIEJ POWTÓRZEŃ, A TECHNICZNIE) Powodzenia i wytrwałości ;)
Rep
  • 0

Pozdrawiam Krystian.

529233_10200681259700153_2075290237_n.jp

SparBrothers

SparBrothers

Brak

• Użytkownik
  • 7 posts
  • LokalizacjaPolice
Dzięki za dobre słowa :) Technika leży jak to pierwszy tydzien treningów na poważnie ;d
  • 0

Hannibal

Hannibal

Go Hard or Go Home

• Bywalec
  • 2,739 posts
  • LokalizacjaBXL
jutro ci repa dam, bo dziś wyczerpałem już limit :/
dobrze, ze nagrałeś jak ćwiczysz, za kilka miesięcy porównasz się :)
  • 0

Rodzaje sił, więc zastanów się nad czym chcesz pracować:

* siłą bezwzględna  * siła względna  * siła maksymalna  * siła ogólna  * siła szybkościowa  * siła specjalna  * siła wytrzymałości mięśniowej  * siła biegowa

NeyoD

NeyoD

Cały czas do przodu ;)

• Użytkownik
  • 65 posts
  • LokalizacjaCzęstochowa
Fajnie, że nagrałeś taki filmik i nie wstydziłeś się go opublikować repik dla ciebie :D
  • 0

Zaczynając dziś, nadal jesteś o krok dalej o tych, którzy już dawno się poddali.

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość
Fajny filmik:)
  • 0

CiN

CiN

Damn I'm Good

• Użytkownik
  • 369 posts
Dobra robota panowie.
Jesli moge troche skrytykowac, to nie widzialem na filmiku podciagniec, wszystko bylo polpodciagnieciami. W pompkach waskich czy nierownych jest moc! Drugi kolega w pompkach bardziej stara sie opuscic glowe do ziemi niz cale cialo, musiscie postarac sie to poprawic. Mam nadzieje, ze nikogo nie urazilem, to sa punkty nad ktorymi wg mnie powinniscie popracowac :)
Pozdrawiam i dam repa jak sie zregeneruja :P
  • 0

Mateo

Mateo

No excuses

• Użytkownik
  • 125 posts
Szacun oczywiście za wasz zapał i chęci, oczywiście technika nie zawsze od razu jest perfekcyjna ale nie ma ideałów ;) macie moc i to poprawicie. pozdro i mocy w treningach !
  • 0
Uzależniony od ćwiczeń :D

SparBrothers

SparBrothers

Brak

• Użytkownik
  • 7 posts
  • LokalizacjaPolice
Dzięki wszystkim za słowa krytyki motywują do dalszej pracy nad sobą,nie ma co się wsydzić każdy w czymś zaczyna i robi powoli progress ,podciagniecia za dobrze nie wyglądaja wkoncu swieżaki z nas :D , Leicmy dalej z treningami oraz będziemy co jakiś czas umieszczać Progress w postaci filmików dokumentujących. Piąteczka !
  • 0

NeyoD

NeyoD

Cały czas do przodu ;)

• Użytkownik
  • 65 posts
  • LokalizacjaCzęstochowa
W takim razie życzę powodzenia w treningach oraz czekam na kolejny film do krytyki. :P
Ale na serio, to chętnie zobaczę u was postępy ;)
  • 0

SparBrothers

SparBrothers

Brak

• Użytkownik
  • 7 posts
  • LokalizacjaPolice

Siema Siema po dłuuugiej przerwie w temacie Macie Tu Kolejny filmik z naszych postępów tym razem Nauka w ciągu Miesiąca Muscle Up-a , a pod koniec Sierpnia już jeden zwykły filmik Co już potrafimy i jaki Progress zaliczyliśmy ,Piąteczka Siła !! Filmik:

• 2

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users