Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
Maly domowy skill :D
Started by
742.
, Mar 28 2013 01:02 AM
Posted 28 March 2013 - 01:02 AM
6 miesieczny trening 
Posted 28 March 2013 - 08:46 AM
Witaj
Gratulacje
Pozdrawiam
Gratulacje
Pozdrawiam
Posted 28 March 2013 - 09:05 AM
Posted 28 March 2013 - 10:35 AM
Ty też :cool:
Witaj
Gratulacje
Pozdrawiam
To żeś się rozpisał.
Ja również gratuluję "D
Jak na 6 miechów to bardzo dużo !
Posted 28 March 2013 - 11:02 AM
Również witam (bo wnioskuje że jesteś nowy na forum chyba) co do umiejętności to co mogę powiedzieć .. jest ok i życzę formy w treningach. Nie wiem czy to tak na filmie tylko wygląda ale polecam troszkę na masę mięśniową polecieć w treningu, w zasadzie to tylko moja sugestia i zrobisz co chcesz bo nie wiem co chcesz osiągnąć poprzez trening, ale lepiej się wygląda z mięsem na kościach
pozdro
Uzależniony od ćwiczeń
Posted 28 March 2013 - 11:07 AM
jak na 6 miesięcy to nie jest źle, ale forma strasznie kuleje w każdym ćwiczeniu 
nie ma planche na ugiętych rękach
nie ma planche na ugiętych rękach
Posted 28 March 2013 - 11:36 AM
Mateo racja moja budowa jest mniejsza gdzy jestem endomorfikiem mi to nie przeszkadza moze wygladam na "niziołka" ale szybciej mi przychodza rezultaty .
Rafi ;D
ja na raczkach stoje od lutego wiec kuleje i cwicze to co mi sie wymysli
a tu mial byc 90 deagree ale nie umiem tego jeszcze wypchnac
STO kroc dzieki za rady bede sobie dalej pracowac nadtym
Rafi ;D
ja na raczkach stoje od lutego wiec kuleje i cwicze to co mi sie wymysli
STO kroc dzieki za rady bede sobie dalej pracowac nadtym
Posted 28 March 2013 - 11:38 AM
Mateo racja moja budowa jest mniejsza gdzy jestem endomorfikiem mi to nie przeszkadza moze wygladam na "niziołka" ale szybciej mi przychodza rezultaty .
Chyba ektomorfikiem.
Na pół roku to bardzo dobre umiejętności, nawet to ze zgiętymi rękoma to i tak niewielu to osiągnie w tak krótkim czasie.
Posted 28 March 2013 - 13:43 PM
Chyba ektomorfikiem.
Na pół roku to bardzo dobre umiejętności, nawet to ze zgiętymi rękoma to i tak niewielu to osiągnie w tak krótkim czasie.
Słuszna poprawka (ektomorfikiem) ,ale to nie oznacza że nie masz szans w zbudowaniu deka mięśni.
Uzależniony od ćwiczeń
Posted 28 March 2013 - 15:25 PM
w tytule filmiku jest planche dlatego wspomniałem o tym. I żeby nie było, że hejtuję to powtarzam jeszcze raz, że super jak na 6 miesięcy.
Może pora podejść bardziej metodycznie a nie robić "co się wymyśli" bo widać, że potencjał jest. No i wziąć się za siłę prostych rąk - szpiczaga (znana większości jako "press to handstand) oraz planche.
edit: i nad techniką pracuj bo później możesz mieć problemy z wyeliminowaniem tych błędów
Może pora podejść bardziej metodycznie a nie robić "co się wymyśli" bo widać, że potencjał jest. No i wziąć się za siłę prostych rąk - szpiczaga (znana większości jako "press to handstand) oraz planche.
edit: i nad techniką pracuj bo później możesz mieć problemy z wyeliminowaniem tych błędów
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account

Back to top
Report