Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
RE: Wyzwania 3-2k13 "Siła kwitnie"
Started by
Guest_zahir11_*
, Mar 08 2013 17:59 PM
Posted 09 March 2013 - 19:54 PM
Mariusz może MU na jednej ręce?
Posted 10 March 2013 - 18:57 PM
Mariusz jak dla mnie bomba tylko nie wiem jak to Zahir oceni ale ode mnie rep leci
Posted 09 March 2013 - 16:54 PM
Kurcze - 4-5 miesięcy nie próbowałem podciągania na jednej ręce, aż ,,DZISIAJ''.
Posted 09 March 2013 - 19:51 PM
Dzięki za dobre słowo.
Jutro mam trening z podciągania, a więc coś nakręcę, tylko jeszcze nie wiem co?
Tak myślałem o podciąganiu z klaskaniem, dawno tego nie próbowałem, a więc chyba do tego podejdę.
Tak myślałem o podciąganiu z klaskaniem, dawno tego nie próbowałem, a więc chyba do tego podejdę.
Posted 09 March 2013 - 20:17 PM
Szczerze powiedziawszy, to już myślę o tym od dłuższego czasu, ale coś sie jeszcze boję.Mariusz może MU na jednej ręce?
Na pewno spróbuję, ale jak będzie cieplej.
Posted 10 March 2013 - 16:15 PM
No i spróbowałem dzisiaj, ale dawno nie próbowałem podciągania z klaskaniem, wyszło jak wyszło, zobaczcie.
http://http://www.yo...h?v=C_wRwSHIotc
http://http://www.yo...h?v=C_wRwSHIotc
Posted 10 March 2013 - 21:33 PM
Wielkie dzięki od was za słowa skierowane do mnie.
Zafir, o następnego razu będę pisał tak jak mówisz i jeszcze raz dzięki.
Jeszcze coś dokręce, tylko spokojnie - na następnym treningu.
Zafir, o następnego razu będę pisał tak jak mówisz i jeszcze raz dzięki.
Jeszcze coś dokręce, tylko spokojnie - na następnym treningu.
Guest_zahir11_*
Posted 08 March 2013 - 17:59 PM
Guest_zahir11_*
Moja pierwsza rozgrzewkowa próba planka bokiem
plank bokiem/techniczna/0:57
Trochę śmiechowe:)
plank bokiem/techniczna/0:57
Trochę śmiechowe:)
Guest_zahir11_*
Posted 09 March 2013 - 17:51 PM
Guest_zahir11_*
Kompri, dzięki:)
Konik, jak zwykle moc jest z Tobą
Rep poleciał
Konik, jak zwykle moc jest z Tobą
Guest_zahir11_*
Posted 09 March 2013 - 22:04 PM
Guest_zahir11_*
Super konik, rep dla Ciebie
Chcialym miec taki dostep do drazka, sam nie wiem czy dam rade cos nagrac w tym miesiacu, bo jedynie gdzie cwicze to 'suwnica' na silowni..
Cin, zawsze możesz wrzucić planka bokiem. Zapewniam cię, że to ćwiczenie nie jest tak łatwe jak się wydaje;) I jest bardzo potrzebne, wzmacnia łańcuch boczny, co bardzo się przyda np. przy fladze:)
Guest_zahir11_*
Posted 09 March 2013 - 22:06 PM
Guest_zahir11_*
Dzięki za dobre słowo.
Dobry pomysł, jak pisałem w pierwszym poście pliometryczne podciągnięcia będą punktowane wyżej niż zwykłe bo do nich naprawdę trzeba mocy:)
Posted 10 March 2013 - 21:53 PM
konik506, jak zwykle czaruje na swoich filmach 
repa masz
repa masz
Rodzaje sił, więc zastanów się nad czym chcesz pracować:
* siłą bezwzględna * siła względna * siła maksymalna * siła ogólna * siła szybkościowa * siła specjalna * siła wytrzymałości mięśniowej * siła biegowa
Posted 10 March 2013 - 20:01 PM
konik506, mnie osobiście zniszczyłeś, siła widzę, że jest i to nie mała. Osobiście szans nie mam w porównaniu do Ciebie, ale myślę coś nagrać
Posted 09 March 2013 - 19:19 PM
Super konik, rep dla Ciebie 
Chcialym miec taki dostep do drazka, sam nie wiem czy dam rade cos nagrac w tym miesiacu, bo jedynie gdzie cwicze to 'suwnica' na silowni..
Posted 09 March 2013 - 19:29 PM
Konik hardkorowo
. Ja się ledwo podciągnę podchwytem jak się trzymam druga ręką, a ty nachwytem bez pomagania. Rep poleciał.
"Siła pochodzi z nóg ale uderzenie z serca, atakuj kiedy to tylko możliwe i broń każdego centymetra swojego terenu!"
Posted 09 March 2013 - 14:05 PM
zahir11 plank bokiem z dodatkowym obciążeniem! Szacun
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account

Back to top
Report