Barkes podrzucił mi ostatnio link z materiałem promocyjnym klubu zapaśniczego Slavia. Aż miło zawiesić oko:)
Patrząc na ten film zastanawiam się tylko jak MKOL mógł usunąć zapasy z dyscyplin olimpijskich. Przecież od tego cała przygoda olimpijska się zaczęła.
Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
zapasy
Rozpoczęty przez
Guest_zahir11_*
, mar 09 2013 22:22
Napisano 11 marca 2013 - 01:39
Również tego nie rozumiem, a staram się. Trzeba wziąć pod uwagę, że ludzie, ktorzy o tym decydują na pewno mają jakieś postawy aby pełnić swój urząd i takie postawienie sprawy musi mieć jakiś powód. Olimpiada to nie tylko sport, to też wielkie pieniądze od strony organizatorów z którymi niestety nawet tradycja nie może rywalizować. Może wiąże się to z oglądalnością, może z liczbą uczestników. Podobno squash, karate, wakesurfing od dawna czeka na swoją szansę.
Zapasy to piękny sport budujący dużą sprawność :-)
Zapasy to piękny sport budujący dużą sprawność :-)
Napisano 11 marca 2013 - 12:40
Ja nawet poparlem na facebooku inicjatywe D.Janikowskiego ktorego dopingowalem na ostatniej olimpiadzie.Zapasy lubilem od dziecka gdy jeszcze sukcesy odnosili Tracz, Wolny, Wronski a teraz ma ich nie byc...no coz dzisiaj to co kiedys bylo ladne jest teraz brzydkie i to nie tyczy sie tylko sportu i zapasow:-(
Trening to przyjemnosc, nie obowiazek a gimnastyka sportowa to radosc i satysfakcja z pokonywania sily grawitacji:) !
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Do góry
Zgłoś