Dzień dobry Państwu
Przepraszam za swą długą nieobecność ale byłam zajęta. m.in końcem szkoły/ maturą/ walką o samą siebie i jeszcze kilkoma innymi sprawami, ale jestem i może postram się opisać co się działo, jeśli chodzi o trening, w ciągu tych miesięcy.
Luty spędziłam na pływalni. Bardzo miły trening i nauka poprawności w stylach mimo że pływam od 6 roku życia to byłam samoukiem tak jak większość, teraz wiem jak robić żeby pływać szybko i sie nie męczyć---> bardzo pomocna sprawa 
Marzec- pierwsze informacje o naborze do szkół policyjnych i wojskowych. Pierwsze treningi przygotowujące do selekcji/ nauka języków w jeszcze większym stopniu/ matematyka i logika/ między narodowe sprawy gospodarcze dotyczące wojska ---> czyli wszystko czego ode mnie chcieli
nie było łatw, jedyne co mi przeszkodziło to wyniki krwi, ale nadal czekam na wyniki selekcji, ilość miejsc ograniczona
Kwiecień to zmiana diety, jeszcze więcej biegania/ wolontariat w schronisku dla zwierząt, nie tylko psów ale też krów czy koni lub kuz, świetna sprawa. Myśle ze podciąganie na drążkach i wynosy nóg dają swoje efekty, płaski brzuch do pokazywania od maja już gotowy.
Maj- MATURY!!!- uderzona zmęczeniem odpuściłam trening (zostało tylko bieganie) około 16.05 zakończenie matur! teraz powoli wracam do życia, wczoraj wycieczka rowerowa 60 km, było fajnie ale pod koniec komary mnie zjadły.
To tyle ode mnie
może dodam jeszcze, że kwestie zdrowotne są w miarę poukładane/// w lipcu czeka mnie mały zabieg ale to nic strasznego ///
Dodam jeszcze że w styczniu miałam dość słabą wagę teraz to poprawiłam i bardziej bawie się w wymiary niż ważenie, centymetr jest ważniejszy 
Powodzenia wszystkim w treningach!!! może wkrótce sie pojawie a może nie, kto to wie