W akcji:
- http://forum.kaliste...ytkownik-Heniut
- http://forum.kaliste...wnik-aquaknight
- może kiedyś ktoś inny gościnnie w programie
Część 1:
Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
Street workout mistrzowie Polski Nowy Sącz
Started by
Heniut
, Feb 04 2013 22:32 PM
Posted 04 February 2013 - 22:32 PM
Posted 04 February 2013 - 22:51 PM
Fajnie, że macie chęci pomimo tego, że jest zimno i na dodatek śnieg. 
Szkoda tylko, że taka słaba jakość...
Szkoda tylko, że taka słaba jakość...
if you spend too much time thinking about a thing, you'll never get it done.

Posted 04 February 2013 - 22:53 PM
Pozdrowienia z okolic Limanowej
Posted 04 February 2013 - 22:56 PM
Dzięki : D Kuba ćwiczy więcej ja jakiś rok ale się przysłowiowo lenię (zaczynam to zmieniać) pewnie będzie więcej części
Guest_zahir11_*
Posted 04 February 2013 - 23:05 PM
Guest_zahir11_*
Rep za Wasz wrodzony wdzięk, za jakość niestety nie, bo niewiele widziałem;) Nawet twarze zamazane jak w kronice kryminalnej;) Ale konferansjer pełna profeska
Posted 04 February 2013 - 23:17 PM
Widzieliście moje pro brzuszki dogórynogami? D:
Nie wiem co na to "partner", ale IMO to by było ciekawe tak pokazywać nasze postępy : P
Nie wiem co na to "partner", ale IMO to by było ciekawe tak pokazywać nasze postępy : P
Posted 05 February 2013 - 16:39 PM
Co za debil! To dla jaj było a nie żebyś wstawiał TUTAJ jeszcze! Hahah
Tak do państwa - filmik zrobiony dla jaj, a że po drodze znaleźliśmy placyk 1 w Nowym Saczu na ktorym jest jakaś tam możliwość ćwiczenia, to nagraliśmy takie O właśnie. Wiochę ;p
W lecie zamierzam z kolegami startować i coś poważniej robić także pewnie jakieś filmiki sam dodam
Tak do państwa - filmik zrobiony dla jaj, a że po drodze znaleźliśmy placyk 1 w Nowym Saczu na ktorym jest jakaś tam możliwość ćwiczenia, to nagraliśmy takie O właśnie. Wiochę ;p
W lecie zamierzam z kolegami startować i coś poważniej robić także pewnie jakieś filmiki sam dodam
Posted 13 February 2013 - 19:20 PM
Pozdrowienia z Krynicy.
Posted 14 March 2013 - 14:02 PM
Panowie
gdzie ten świetny placyk jest
bo z kumplem szukamy właśnie takiego
niestety na WP i Millenium nie widziałem tego, bo może za bardzo szyty jestem w domu
niestety na WP i Millenium nie widziałem tego, bo może za bardzo szyty jestem w domu
Posted 14 March 2013 - 17:47 PM
Od teraz z Nowym Sączem, będą kojarzyć mi się 2 rzeczy: wasz trening i lody u Argasińskiego
Posted 14 March 2013 - 21:02 PM
Pietrucha - argasińscy wymiatają
pycha 
ja jestem z Gorzkowa, i tam też raczej nici nie ma nic, ogółem nie ma w sączu wiele miejsc, jeśli w ogóle jakieś są... ten to żeśmy zobaczyli i tam też niewiele jest, dipsy co najwyzej :/ TO jest zaraz kolo mostu lwowskiego.
Pisz na PW moze cos sie dogadamy ;P
ja jestem z Gorzkowa, i tam też raczej nici nie ma nic, ogółem nie ma w sączu wiele miejsc, jeśli w ogóle jakieś są... ten to żeśmy zobaczyli i tam też niewiele jest, dipsy co najwyzej :/ TO jest zaraz kolo mostu lwowskiego.
Pisz na PW moze cos sie dogadamy ;P
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account

Back to top
Report