Witam,
Chcialem sie dowiedziec czy znajde jakies bratnie dusze mieszkajace na wyspie i trenujace kalistenike
Ja mieszkam w okolicach Northampton (Northamptonshire)
Prosze o wpisy!
Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
Polacy w UK
Started by
CiN
, Dec 07 2012 15:04 PM
Posted 07 December 2012 - 15:04 PM
Guest_zahir11_*
Posted 07 December 2012 - 16:31 PM
Guest_zahir11_*
Z tego co wiem Mr.Burns mieszka w UK.
Posted 10 December 2012 - 15:32 PM
zero odpowiedzi poki co, chyba nikt tu nie zaglada spoza kraju bo bedac na forum glownym widac ze podtematy to tylko wojewodztwa Polski
Guest_zahir11_*
Posted 10 December 2012 - 18:09 PM
Guest_zahir11_*
CiN, jak już pisałem z UK na pewno jest użytkownik Mr. Burns. Napisz do niego na priv. To bardzo ciekawy człowiek trenujący z Bar barians
Posted 06 January 2013 - 12:36 PM
Witam ja mieszkam w Szkocji. Niedaleko Edynburga. Ale kalistenikę ćwiczę dopiero parę tygodni więc nie wiem czy to cię urządza.
Posted 20 January 2013 - 00:14 AM
Blisko nie jest, ale mysle, ze mozna bedzie sie spotkac powiedzmy na jakims seminarium Bar-Barians
Posted 26 January 2013 - 20:51 PM
Blisko nie jest, ale mysle, ze mozna bedzie sie spotkac powiedzmy na jakims seminarium Bar-Barians
Za tydzień w Kettering jest workshop Bar-Barians w całkiem fajnym miejscu, które się nazywa The Compound - to jest bardzo blisko Northampton, więc jesli jestes wolny to nie przegap!
Posted 27 January 2013 - 11:06 AM
Jesli to sobota to bede na 100%, moze uda mi sie zrobic jakies foty
Posted 01 March 2013 - 11:58 AM
Witajcie. Zainteresowałem się kalisteniką dość niedawno, moje poszukiwania oraz pragnienie wiedzy w temacie zaprowadziły mnie na to forum.
Zawsze lubiłem sport: narty/snowboard, siatkówka, pływanie/nurkowanie, wschodnie sztuki walki (karate, judo, muay-thai), rolki, jogging. Siłownia i podnoszenie ciężarów nigdy mnie nie kręciło, wolałem kombinować z własną wagą, dlatego gdy dowiedziałem się o kalistenice wiedziałem że to będzie to.
Niedawno przeprowadziłem się do Croydon (UK), szukam więc towarzystwa/grupy, która tu działa, w grupie raźniej i łatwiej się zmotywować do pracy. Motywacja jest tym czego teraz potrzebuję.
Pozdrawiam Was i życzę owocnych treningow.
Zawsze lubiłem sport: narty/snowboard, siatkówka, pływanie/nurkowanie, wschodnie sztuki walki (karate, judo, muay-thai), rolki, jogging. Siłownia i podnoszenie ciężarów nigdy mnie nie kręciło, wolałem kombinować z własną wagą, dlatego gdy dowiedziałem się o kalistenice wiedziałem że to będzie to.
Niedawno przeprowadziłem się do Croydon (UK), szukam więc towarzystwa/grupy, która tu działa, w grupie raźniej i łatwiej się zmotywować do pracy. Motywacja jest tym czego teraz potrzebuję.
Pozdrawiam Was i życzę owocnych treningow.
Guest_DzikiCK_*
Posted 01 March 2013 - 12:13 PM
Guest_DzikiCK_*
Witaj ! ale to nie ten dział chyba ;D
Posted 01 March 2013 - 17:49 PM
Mam do Ciebie 45 mil, takze mysle, ze na lato bedzie mozna sie spotkac i pocwiczyc razem
Posted 05 May 2013 - 17:43 PM
Mieszkam w Cardiff, 200m od Roath Park w którym trenuje. W parku jest wiele poręczy do dipsów, drążków, drabinek, poręczy, ławek do brzuszków, poręczy do pompek itp itd.
Posted 06 March 2014 - 16:31 PM
Od jakiegoś czasu mieszkam w Corby. Dosłownie kilka mil od Kettering. Ktoś z okolic?
------------------------------------------------------------------------
"Biegłem. Biegłem aż moje mięśnie zaczęły palić, a w moich żyłach począł płynąć kwas. A potem pobiegłem jeszcze trochę."
"Biegłem. Biegłem aż moje mięśnie zaczęły palić, a w moich żyłach począł płynąć kwas. A potem pobiegłem jeszcze trochę."
Posted 24 August 2015 - 21:07 PM
Cześć wszystkim
Jadę na 3 miesiące do UK. Będę pracował w Bracknell a mieszkał w niedalekim Reading. Zna ktoś może miejscówki do ćwiczeń w tej okolicy?
THX
Jadę na 3 miesiące do UK. Będę pracował w Bracknell a mieszkał w niedalekim Reading. Zna ktoś może miejscówki do ćwiczeń w tej okolicy?
THX
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account

Back to top
Report