Jak widać nikt nie jest chętny, no trudno...plecy same się nie zrobią hehe ![]()
Zaloguj siÄ™ Zarejestruj siÄ™
Białystok treningi
Posted 04 June 2013 - 22:23 PM
Posted 04 June 2013 - 22:39 PM
Te pierwsze zdjęcia to z Nowego Miasta tak? Całkiem ciekawie to wygląda.
Posted 06 June 2013 - 09:26 AM
Siema! Od pewnego czasu interesuje sie Street Workoutem i cos działam na poligonie, jakby ktoś był chetny potrenować razem to zapraszam w piatek na poligon, ja będę od 9 rano
Posted 15 June 2013 - 18:34 PM
jestem za zmontowaniem jakies ekipy , trenuje sw od 4 miesiecy , glownie na tym orliku przy zachodniej , w mieszkaniu na drazku i czasem na poligonie
Posted 26 June 2013 - 22:57 PM
Siema słyszałem o pewnej małej grupie osób w Białymstoku, która zaprojektowała i zainwestowała w mini projekt. Podobno jest przystosowane do wszelkiego typu podciągania, pompek szweckich, mają wyciągi, trx'y generalnie niczego nie brakuje. Teraz tylko czekać az zrobia upload na yt ze swoimi umiejętnościami.
Jak widać wszystko sie da starczą tylko chęci
btw. skoro sport sie cieszy takim zainteresowaniem czemu nic jeszcze nie powstalo na terenach Białegostoku. Pozdrawiam i powodzenia w szukaniu ;p
Posted 26 February 2014 - 01:46 AM
Witam
Może by tak postawić jakiś wyższy drążek np na nowym mieście?(na zachodniej). Myślę, że to nie jest duży koszt. Trudniej może być z pozwoleniem. Bo znając Polskie realia, to będą pytania "a po co? komu to potrzebne? jest nie bezpieczne"
Posted 04 July 2014 - 10:02 AM
Siema, to jak trenujecie coś w grupach czy temat upadł?
Można powiedzieć że ja dopiero zaczynam i szukam jakichś bardziej doświadczonych ludzi, nawet nie tyle do wspólnego treningu co do pozyskania wiedzy, wymiany doświadczeń itp.
Znalazłem taką grupę https://www.facebook...56796484503799/
to "wasze" ? ![]()
Posted 24 July 2014 - 10:40 AM
Siema,
Treningi sÄ… zawsze
Odwiedź stronkę: https://www.facebook...scali?fref=ts
Dogadaj się z Marcinem Borkowskim, on Ci wszystko wytłumaczy i powie co i jak ![]()
Pozdrwaiam
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account

Back to top
Report