Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
[ZAKOŃCZONY] Kalistenika - piękno i siła
Rozpoczęty przez
Stef
, lis 12 2012 21:06
Napisano 12 listopada 2012 - 21:06
Ruszamy z kolejną akcją społecznościową!
Jej celem jest stworzenie filmu motywacyjnego pokazującego poziom polskiej kalisteniki!
Aby wziąć udział nakręć dowolne ćwiczenia lub kombinacje ćwiczeń i wyślij na naszą skrzynkę kalistenika@gmail.com. Możesz nawet wysłać cały swój trening abyśmy wybrali z niego najlepsze momenty. Z najlepszych pokazów skleimy wspólny film i umieścimy go na naszym kanale! Akcja ma charakter podobny do poprzedniej akcji związanej z podciąganiem:
http://www.youtube.com/watch?v=FBTJhevxauo
Jednak tym razem nie ograniczamy się do samych podciągnięć. Koniec akcji przewiduje się na koniec listopada.
Nie zwlekaj! Działamy!
Jej celem jest stworzenie filmu motywacyjnego pokazującego poziom polskiej kalisteniki!
Aby wziąć udział nakręć dowolne ćwiczenia lub kombinacje ćwiczeń i wyślij na naszą skrzynkę kalistenika@gmail.com. Możesz nawet wysłać cały swój trening abyśmy wybrali z niego najlepsze momenty. Z najlepszych pokazów skleimy wspólny film i umieścimy go na naszym kanale! Akcja ma charakter podobny do poprzedniej akcji związanej z podciąganiem:
http://www.youtube.com/watch?v=FBTJhevxauo
Jednak tym razem nie ograniczamy się do samych podciągnięć. Koniec akcji przewiduje się na koniec listopada.
Nie zwlekaj! Działamy!
Napisano 13 listopada 2012 - 00:30
Napisano 13 listopada 2012 - 01:37
Napisano 13 listopada 2012 - 16:16
ok, już poszło ode mnie
drugi film jest w fazie rozwoju i nie dlugo ujrzy światło dzienne mam nadzieję
jak trzeba będzie to wyślę odpowiednie momenty bez zbędnych efektów - wystarczy napisać
drugi film jest w fazie rozwoju i nie dlugo ujrzy światło dzienne mam nadzieję
jak trzeba będzie to wyślę odpowiednie momenty bez zbędnych efektów - wystarczy napisać
Rodzaje sił, więc zastanów się nad czym chcesz pracować:
* siłą bezwzględna * siła względna * siła maksymalna * siła ogólna * siła szybkościowa * siła specjalna * siła wytrzymałości mięśniowej * siła biegowa
Napisano 13 listopada 2012 - 23:00
Dobra do końca tego tyg również postaram się coś zmontować. Wcześniej muszę się jednak wywiązać z obietnicy jaką złożyłem Zahirowi... Może za jednym zamachem uda się nagrać więcej rzeczy.
Napisano 16 listopada 2012 - 16:56
ok, kolejne video poszło 
tak jak napisałem wcześniej, mogę wysłać oddzielnie ćwiczenia bez zbędnych efektów jeśli trzeba
oraz mógłbym pomóc w tworzeniu tytułów/napisów do filmów jak trzeba będzie, oczywiście nie obiecuje, ale jestem chętny jeśli czas na to pozwoli
i będe robił wszystko w mojej mocy i sile
tak jak napisałem wcześniej, mogę wysłać oddzielnie ćwiczenia bez zbędnych efektów jeśli trzeba
oraz mógłbym pomóc w tworzeniu tytułów/napisów do filmów jak trzeba będzie, oczywiście nie obiecuje, ale jestem chętny jeśli czas na to pozwoli
Rodzaje sił, więc zastanów się nad czym chcesz pracować:
* siłą bezwzględna * siła względna * siła maksymalna * siła ogólna * siła szybkościowa * siła specjalna * siła wytrzymałości mięśniowej * siła biegowa
Napisano 17 listopada 2012 - 17:36
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Temat jest zamknięty
Do góry
Zgłoś