Może byłby ktoś chętny poćwiczyć w Mielcu. Po przerwie znów powróciłem do treningu. Obecnie trochę ćwiczyłem z córką na placu zabaw, aktualnie realizuję plan według skazanego, oraz z innej książki. Fajnie byłoby wypromować coś takiego w Mielcu. Jak znajdą się chętni to pisać.
Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
Mielec Treningi
Started by
Hultaj
, Nov 11 2012 09:37 AM
Posted 11 November 2012 - 09:37 AM
Posted 13 November 2012 - 15:09 PM
Co tam na tym placu zabaw masz? Może warto go dorzucić do forumowej mapki? Jeśli tak to daj współrzędne na maps.google oraz fajnie jakbyś foty zrobił.
Posted 14 November 2012 - 20:33 PM
Ok wrzucę zdjęcia. Sam plac, jest miejscem gdzie trzeba być kreatywnym, i to bardzo. Z drugiej strony dziwi mnie dlaczego miasto buduje tak beznadziejne place zabaw. Dzieci czasem nie wiedzą co na nich robić. W Mielcu jest kilka na których mamy po jednym fajnym przyrządzie. Rozmieszczenie ich to kilkaset metrów, więc radzę sobie jakoś. Myślę że w niedzielę podjadę i zrobię im fotki. Ponawiam swój apel, jak są chętni pobawić się, nawet raz w tygodniu to dajcie znać. Pozdrawiam Hultaj
Posted 22 November 2012 - 12:44 PM
W Rzeszowie jest nas duzo wiecej , jezeli bedziesz kiedys przejazdem albo w odwiedzinach to daj znac
Posted 27 November 2012 - 19:01 PM
Witaj Mateusz w Rzeszowie jestem dwa razy w tygodniu. Taka praca. Gdzie was można spotkać.
Posted 29 November 2012 - 16:28 PM
Tutaj o wszystkim rozmawiamy i sie umawiamy na treningi
- https://www.facebook...23490221036010/
Jest tam tez mapka , miejsca treningowego
Jest tam tez mapka , miejsca treningowego
Posted 18 December 2012 - 00:37 AM
Witam...ostatnio zafascynował mnie Street Workout,chciałbym troszkę popróbować...może by coś z tego wyszło...ogólnie jestem chętny aby dołączyć się do kogoś do wspólnych ćwiczeń 
Pozdrawiam i czekam na odp.
Pozdrawiam i czekam na odp.
Posted 25 December 2012 - 10:21 AM
Witaj to może zaczniemy w końcu coś w tym Mielcu robić. Masz namiary na mnie Łukasz 796-270-281. Puść sms spiszemy, mam nadzieję że coś się uda zrobić. Fajnie było by zebrać taką 10 osobową ekipę. Na początek możemy poćwiczyć razem. Chętni pisać może będzie nas więcej.
Po świętach czas zrzucić te kilogramy których nałapaliśmy, podczas Świąt. Czekam na chętnych do rozpoczęcia treningów. Pozdrawiam.
Po świętach czas zrzucić te kilogramy których nałapaliśmy, podczas Świąt. Czekam na chętnych do rozpoczęcia treningów. Pozdrawiam.
Posted 23 April 2013 - 10:17 AM
Witam! troszkę mnie tutaj nie było...ale chce wznowić propozycje wspólnych cw...na terenie naszego miasta Mielca
pozdrawiam Dawid
Posted 22 July 2013 - 11:34 AM
witam,jestem teraz w Mielcu i chętnie bym poćwiczył dajcie znać jeśli ktoś tutaj zagląda i jest chętny.Pozdrawiam
Posted 29 July 2013 - 21:53 PM
witam ja zaczynam trenować street workout i też byłbym chętny do poćwiczenia w mielcu ale w większym gronie ;-) bo 2 osoby trochę mało xd
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account

Back to top
Report