Może byłby ktoś chętny poćwiczyć w Mielcu. Po przerwie znów powróciłem do treningu. Obecnie trochę ćwiczyłem z córką na placu zabaw, aktualnie realizuję plan według skazanego, oraz z innej książki. Fajnie byłoby wypromować coś takiego w Mielcu. Jak znajdą się chętni to pisać.
Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
Mielec Treningi
Rozpoczęty przez
Hultaj
, lis 11 2012 09:37
Napisano 13 listopada 2012 - 15:09
Co tam na tym placu zabaw masz? Może warto go dorzucić do forumowej mapki? Jeśli tak to daj współrzędne na maps.google oraz fajnie jakbyś foty zrobił.
Napisano 14 listopada 2012 - 20:33
Ok wrzucę zdjęcia. Sam plac, jest miejscem gdzie trzeba być kreatywnym, i to bardzo. Z drugiej strony dziwi mnie dlaczego miasto buduje tak beznadziejne place zabaw. Dzieci czasem nie wiedzą co na nich robić. W Mielcu jest kilka na których mamy po jednym fajnym przyrządzie. Rozmieszczenie ich to kilkaset metrów, więc radzę sobie jakoś. Myślę że w niedzielę podjadę i zrobię im fotki. Ponawiam swój apel, jak są chętni pobawić się, nawet raz w tygodniu to dajcie znać. Pozdrawiam Hultaj
Napisano 29 listopada 2012 - 16:28
Tutaj o wszystkim rozmawiamy i sie umawiamy na treningi
- https://www.facebook...23490221036010/
Jest tam tez mapka , miejsca treningowego
Jest tam tez mapka , miejsca treningowego
Napisano 25 grudnia 2012 - 10:21
Witaj to może zaczniemy w końcu coś w tym Mielcu robić. Masz namiary na mnie Łukasz 796-270-281. Puść sms spiszemy, mam nadzieję że coś się uda zrobić. Fajnie było by zebrać taką 10 osobową ekipę. Na początek możemy poćwiczyć razem. Chętni pisać może będzie nas więcej.
Po świętach czas zrzucić te kilogramy których nałapaliśmy, podczas Świąt. Czekam na chętnych do rozpoczęcia treningów. Pozdrawiam.
Po świętach czas zrzucić te kilogramy których nałapaliśmy, podczas Świąt. Czekam na chętnych do rozpoczęcia treningów. Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Do góry
Zgłoś