Jump to content

Nasze strony:

Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!
Zaloguj się Zarejestruj się
Photo

Pierwszy halowy plac do SW

• Please log in to reply
7 replies to this topic

m6k3

m6k3

Man of Steel

• Zasłużony
  • 803 posts
  • LokalizacjaRzeszów
jak to zwykle bywa wszedłem na fb gdy moim oczom ukazało się to zdjęcie:

Posted Image

Jak pisze strona bar-community.com to prawdopodobnie pierwsza wewnętrzna instalacja do SW na świecie, a powstała ona w Kazahstanie. Nie powiem, każdy chyba chciał by mieć w swoim mieście coś takiego wraz ze zbliżająca się zima, aczkolwiek zastanawiam się też czy to nie kolejny etap komercjalizacji. :huh:
  • 0

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość
Trochę jest to kolejny etap komercjalizacji, aczkolwiek pomysł mi się podoba. Szkoda tylko że w Kazachstanie, już myślałem, że to u nas:(
  • 0

m6k3

m6k3

Man of Steel

• Zasłużony
  • 803 posts
  • LokalizacjaRzeszów
Powoli zdaje mi się że czeka nas także ewolucja sprzętu, nie chodzi mi tu o jakieś nowości techniczne, po prostu zapewne w niedalekiej przyszłośći pojawi się sprzęt stricte do SW żeby wyposarzać własnie takie salki. Co do salki to jestem ciekaw czy trzeba karnety kupować jak na normalną siłownie :D
  • 0

bartekbaltyk15

bartekbaltyk15

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 283 posts
Faktycznie szkoda, że to nie u nas... Ciekawe, czy SW stanie się tak popularny jak siłownia albo fitness. Może lepiej nie, wtedy pewnie większość robiłaby to tylko dla szpanu. Dookoła lustra i ciągłe napinki przy podciąganiu. :P
  • 0
"Aby prze­być ty­siąc mil, trze­ba zro­bić pier­wszy krok." - Bruce Lee

Gżesiu

Gżesiu

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 34 posts
Popularność nie ma tu nic do rzeczy ;p, od człowieka zależy czy ma zamiar tym szpanować, czy jest to jego styl życia. Sala mi się bardzo podoba i zazdroszczę. U mnie nic nie ma jak narazie, ani sal, ani na powietrzu ;/.
  • 0

bartekbaltyk15

bartekbaltyk15

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 283 posts
Oczywiście byłoby więcej ludzi, którym by zależało jeśli dowiedzieliby się o SW. Ale wystarczy popatrzeć na siłownie. Na początku, gdy nie było popularne ćwiczenie na siłownie chodzili ci, którzy dbali o siebie, swoje zdrowie, chcieli poprawić samopoczucie itd. Teraz tak jak nawet Wade, czy P. Tsatsouline pisze na siłowniach jest pełno lalusiów napinających bicepsy stojąc przy lustrze i podnosząc kolorowe 5-kilowe hantelki. :D Jeśli SW byłoby popularne pełno osób by szło na drążki, żeby inni widzieli ich robiących to, co modne. Ja nie mam nic do tego, niech ćwiczą. :P Ale chodzi o podejście.
  • 0

julo1976

julo1976

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 159 posts
Bartekbaltyk nie ma sie co martwic ci co ida za moda nie maja charakteru i nie wytrwaja przy takim wyzwaniu jakim sa drazki, bo tutaj nie podnosi sie 5kg a i nie ma drogi na skroty:-)
  • 0
Trening to przyjemnosc, nie obowiazek a gimnastyka sportowa to radosc i satysfakcja z pokonywania sily grawitacji:) !

bartekbaltyk15

bartekbaltyk15

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 283 posts
Bo to sport dla twardych ludzi. :P
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users