Jump to content

Nasze strony:

Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!
Zaloguj się Zarejestruj się
Photo

Zlepek z treningów :)

• Please log in to reply
46 replies to this topic

piotros

piotros

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 49 posts
Dzięki mistrzu!
  • 0
Test sygn.

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość
Borkoś, nie obawiasz się kontuzji przy tak dynamicznym podciąganiu? Pytam, bo od kiedy nabawiłem się kontuzji barku przy dynamicznie wykonywanej fladze jestem na to trochę wyczulony. Choć oczywiście zdaję sobie sprawę z Twojego doświadczenia i jestem pewny, że robisz to będąc świetnie rozgrzany.
  • 0

Borkoś

Borkoś

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 72 posts
Nie, nie mam z tym raczej problemów. Bardzo dużo dynamicznie podciągałem się z obciążeniem, ogólnie raczej dużo robię ćwiczeń dynamicznie. Mój układ mięśniowy jest już przyzwyczajony.
  • 0

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość

Nie, nie mam z tym raczej problemów. Bardzo dużo dynamicznie podciągałem się z obciążeniem, ogólnie raczej dużo robię ćwiczeń dynamicznie. Mój układ mięśniowy jest już przyzwyczajony.

Szczęściarz z Ciebie:) Ja nabawiłem się kontuzji pomimo dobrego rozgrzania i wiem, że ten sposób treningu jest nie dla mnie. A szkoda, bo raz że lubię dynamiczne ćwiczenia, dwa, że można dzięki temu mieć szybki progres.
  • 0

jurek321xd

jurek321xd

"Cały świat leży u twych stóp" !!

• Użytkownik
  • 100 posts
Stary jesteś MEGA!!!!! Od poniedziałku zmieniam swój trening upodabniając go do twojego,biorę się za dietę i wgl. jeszcze dużo zmian mnie czeka..

Ale mi dajesz motywacje ;D Mam nadzieję że nadal będziesz dodawał jakieś filmiki. Fajnie by było gdybyś nagrał cały swój trening mogę nawet te 1,5h poświęcić ;D (tylko yt może na to nie pozwalać ;/ ).

Pozdrawiam. Naparzaj dalej może kiedyś cię dogonię choć wątpię,ale będę wytrwały ;p
  • 0

Borkoś

Borkoś

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 72 posts
Dzięki za motywację. Jurek troszkę przesadziłeś, do bycia MEGA to mi MEGA brakuję, jednak się staram i do tego dążę.

Z serii dążymy do perfekcji nagrałem dziś filmik z 90 degree pushups. Nie dam rady jeszcze wrócić do góry z idealnie równoległej do ziemi pozycji, nad tym mocno będę pracować w najbliższym czasie. Niestety ostatnio zaniedbałem to ćwiczenie ;/.

• 0

grześ

grześ

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 27 posts
jest moc :)
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users