Dzięki mistrzu!
Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
Zlepek z treningów :)
Rozpoczęty przez
Borkoś
, wrz 02 2012 01:22
Guest_zahir11_*
Napisano 30 grudnia 2012 - 00:10
Guest_zahir11_*
Borkoś, nie obawiasz się kontuzji przy tak dynamicznym podciąganiu? Pytam, bo od kiedy nabawiłem się kontuzji barku przy dynamicznie wykonywanej fladze jestem na to trochę wyczulony. Choć oczywiście zdaję sobie sprawę z Twojego doświadczenia i jestem pewny, że robisz to będąc świetnie rozgrzany.
Guest_zahir11_*
Napisano 30 grudnia 2012 - 16:05
Guest_zahir11_*
Nie, nie mam z tym raczej problemów. Bardzo dużo dynamicznie podciągałem się z obciążeniem, ogólnie raczej dużo robię ćwiczeń dynamicznie. Mój układ mięśniowy jest już przyzwyczajony.
Szczęściarz z Ciebie:) Ja nabawiłem się kontuzji pomimo dobrego rozgrzania i wiem, że ten sposób treningu jest nie dla mnie. A szkoda, bo raz że lubię dynamiczne ćwiczenia, dwa, że można dzięki temu mieć szybki progres.
Napisano 05 stycznia 2013 - 21:00
Stary jesteś MEGA!!!!! Od poniedziałku zmieniam swój trening upodabniając go do twojego,biorę się za dietę i wgl. jeszcze dużo zmian mnie czeka..
Ale mi dajesz motywacje ;D Mam nadzieję że nadal będziesz dodawał jakieś filmiki. Fajnie by było gdybyś nagrał cały swój trening mogę nawet te 1,5h poświęcić ;D (tylko yt może na to nie pozwalać ;/ ).
Pozdrawiam. Naparzaj dalej może kiedyś cię dogonię choć wątpię,ale będę wytrwały ;p
Ale mi dajesz motywacje ;D Mam nadzieję że nadal będziesz dodawał jakieś filmiki. Fajnie by było gdybyś nagrał cały swój trening mogę nawet te 1,5h poświęcić ;D (tylko yt może na to nie pozwalać ;/ ).
Pozdrawiam. Naparzaj dalej może kiedyś cię dogonię choć wątpię,ale będę wytrwały ;p
Napisano 06 stycznia 2013 - 21:47
Dzięki za motywację. Jurek troszkę przesadziłeś, do bycia MEGA to mi MEGA brakuję, jednak się staram i do tego dążę.
Z serii dążymy do perfekcji nagrałem dziś filmik z 90 degree pushups. Nie dam rady jeszcze wrócić do góry z idealnie równoległej do ziemi pozycji, nad tym mocno będę pracować w najbliższym czasie. Niestety ostatnio zaniedbałem to ćwiczenie ;/.
Z serii dążymy do perfekcji nagrałem dziś filmik z 90 degree pushups. Nie dam rady jeszcze wrócić do góry z idealnie równoległej do ziemi pozycji, nad tym mocno będę pracować w najbliższym czasie. Niestety ostatnio zaniedbałem to ćwiczenie ;/.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Do góry
Zgłoś