Od kilku dni kiedy wpisuje w okno przeglądarki adres kalistenikapolska.pl wyświetla mi się nowa, zmieniona strona główna z panelem administratora u góry (http://kalistenikapolska.pl/portal/). Moje pytanie brzmi: czy jest to celowa zmiana, a może tylko ja tak mam?? Myślę, że wcześniejsza strona główna była bardziej przystępna, przejrzysta i atrakcyjna wizualnie.
Załączam screen'a.
Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
Pytanie do Admina. Bład na stronie głównej kalistenikapolska.pl
Rozpoczęty przez
weyer
, sie 15 2012 09:50
Napisano 09 września 2012 - 16:05
Błąd został już naprawiony.
Dodatkowo został już dodany favicon oraz zostały zmienione adresy url do podstron żeby były bardziej przyjazne SEO.
Dodatkowo został już dodany favicon oraz zostały zmienione adresy url do podstron żeby były bardziej przyjazne SEO.
Napisano 09 września 2012 - 23:16
Forum jest jakby czescia odrebna od portalu wiec calkowicie inaczej dziala ale najwazniejsze ze jest spojnosc graficzna. Poza tym teraz to wszystko duzo lepiej wyglada
zauwazylem ze w google calkiem fajnie wyszukuje nam stronke wiec ona sama sie promuje
Napisano 10 września 2012 - 10:25
Tak oczywiście że można to ustawić. Myślałem że o czymś innym mówisz. W wolnej chwili się tym zajmę i dam znać.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Temat jest zamknięty
Do góry
Zgłoś