Jump to content

Nasze strony:

Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!
Zaloguj się Zarejestruj się
Photo

SWPolska

• Please log in to reply
21 replies to this topic

Gżesiu

Gżesiu

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 34 posts
Witajcie :). Nie wiem czy to już było tutaj czy nie, ale napiszę. Jestem ciekaw ilu z was jest na fejsie w grupie Street Workout Poland. Ostatnio grupa przekroczyła 500 osób, a z tego co zdążyłem zauważyć wiele jest takich, którzy jak są w tej grupie to nic nie wiedzą o forum. A ci co są na forum to nic nie wiedzą o tej grupie. Jak to jest z wami? Identyfikujecie się bardziej tutaj? Na fejsie? A może i jedno i drugie.
  • 0

cassi

cassi

Go KalistenikaPolska.pl!

• Zasłużony
  • 1,496 posts
Witam Gżesiu to zapewne jesteś w tej grupie?
Ja jestem tylko tutaj i nie mam konta na fejsie ;) Ja nic nie słyszałem, żeby ktoś z forum był w tej grupie.
A ty coś trenujesz?
I jeszcze raz witam w gronie :)
  • 0

Emil

Emil

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 662 posts
Ja jestem i tu i tu i w paru innych miejscach. Wszedzie gdzie moge sie czegos ciekawego dowiedziec.
  • 0
Dołączona grafika

Sopel

Sopel

Kaboom!

• Użytkownik
  • 747 posts
Ja tam jestem.
  • 0
Shut up and get moving.

kano

kano

KB-MASTER !

• Zasłużony
  • 1,325 posts

Witajcie :). Nie wiem czy to już było tutaj czy nie, ale napiszę. Jestem ciekaw ilu z was jest na fejsie w grupie Street Workout Poland. Ostatnio grupa przekroczyła 500 osób, a z tego co zdążyłem zauważyć wiele jest takich, którzy jak są w tej grupie to nic nie wiedzą o forum. A ci co są na forum to nic nie wiedzą o tej grupie. Jak to jest z wami? Identyfikujecie się bardziej tutaj? Na fejsie? A może i jedno i drugie.

Jestem tutaj, a gdzie są fejsie? co to w ogóle jest fejsie, fajsy czy jak to się zwie ??
  • 0

Sopel

Sopel

Kaboom!

• Użytkownik
  • 747 posts
Facebook...
  • 0
Shut up and get moving.

wolves2

wolves2

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 86 posts
Również jestem i tu i tu : D
  • 0

KABUM

KABUM

Advanced Member

• Użytkownik
  • 373 posts
Ja tez jest w obydwu miejscach. Zawsze to wiecej zrodel informacji.
  • 0

www.sportymiejskie.pl - Aktualności sportowe, wydarzenia sportowe, relacje z niszowych sportów.

Wues

Wues

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 22 posts
Również jestem i tu i tu.
  • 0
"Każda rzecz którą budujemy w finale buduje nas samych."

krzysiek20ino

krzysiek20ino

Jay-Jay Petersburg

• Zasłużony
  • 1,536 posts
Jestem na facebook'u.
  • 0

kano

kano

KB-MASTER !

• Zasłużony
  • 1,325 posts
Żartowałem ;)
  • 0

Gżesiu

Gżesiu

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 34 posts
Cassi tak, jestem na swpoland już troszkę dłużej, ale forum też śledzę mniej więcej od tego samego czasu, tylko po prostu wcześniej się nie rejestrowałem i jakoś mało się udzielam. Może to zmienię niedługo :P
Tak zacząłem ćwiczyć jakieś 2 miechy temu kali. Wcześniej to siłka była, ale dietę udało mi się trzymać tylko przez półtora miecha (cholernie ciężko było ;/) i wtedy poszła waga 55 na 63. A teraz byle realizować cele - planche, handstandy, leverki. Progres jakiś jest więc i motywacja jest :). Pozdrawiam
  • 0

cassi

cassi

Go KalistenikaPolska.pl!

• Zasłużony
  • 1,496 posts
Gżesiu dieta jest cholernie ciężka na początku, wiadomo dzięki niej osiągniemy szybciej nasze cele i wygląd. Myślę, że bez diety też coś osiągniesz wyznaczone powyżej swoje cele. Pozdrawiam i życzę progresów ;)
  • 0

Gżesiu

Gżesiu

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 34 posts
Sczerze? Na tyle co jadłem to już nie miałem siły wszystkiego przygotowywać i pochłaniać tej ilości...
  • 0

cassi

cassi

Go KalistenikaPolska.pl!

• Zasłużony
  • 1,496 posts

Sczerze? Na tyle co jadłem to już nie miałem siły wszystkiego przygotowywać i pochłaniać tej ilości...

Niestety schodzi przy tym przygotowywaniu. Wystarczy dobry plan przygotowań
  • 0

bRaCz

bRaCz

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 9 posts
Witam. Ja mysle ze z ta dieta to nie jest tak dokonca prawda. Przykładem tu jest Hannibal (to tylko przyklad) po patrzcie na jego nogi.. Gosc byl wysoki i chudy wiec jadł wszsytko i cwiczyl póki nie nabral odpowiednio masy a potem pewnie jakas diete ogarnał. A czemu tak mysle. Proste zazwyczaj dzielnice Afroamerykanow sa biedne wiec moim zdaniem nie mialby na to kasy zeby tak scisle trzymac sie regul diety. To jest tylko moje zdanie. Pozdrawiam
  • 0

Orel

Orel

Szeryf :D

• Administrator - Boss

• 582 posts

Witam, tak się zastanawiam, może byłaby możliwość połączenia obu grup, żeby wszyscy mieli dostęp do informacji w jednym miejscu. Połączyć Kali z SW na jednym portalu. Z tego co szukałem SWPoland ma tylko grupę na FB a nie ma żadnego portalu czy forum zrobionego.
  • 0

Gżesiu

Gżesiu

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 34 posts

Witam. Ja mysle ze z ta dieta to nie jest tak dokonca prawda. Przykładem tu jest Hannibal (to tylko przyklad) po patrzcie na jego nogi.. Gosc byl wysoki i chudy wiec jadł wszsytko i cwiczyl póki nie nabral odpowiednio masy a potem pewnie jakas diete ogarnał. A czemu tak mysle. Proste zazwyczaj dzielnice Afroamerykanow sa biedne wiec moim zdaniem nie mialby na to kasy zeby tak scisle trzymac sie regul diety. To jest tylko moje zdanie. Pozdrawiam

Ta, jak by to u mnie działało to już bym zajebiście wyglądał :). A co do tego połączenia to jak dla mnie to już jest forum dla obu grup tylko niektórym widocznie wystarcza to co mają na facebooku, albo korzystają z innych źródeł informacji.

• 0

Daro

Daro

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 9 posts
Tutaj na forum jestem dłużej troche, na Facebooku od około tygodnia dopiero.
  • 0

Sopel

Sopel

Kaboom!

• Użytkownik
  • 747 posts
Nie ma jak podawać za przykład gościa z tak żałosnymi efektami ćwiczeń po 18 latach. Jak chcesz wyglądać jak on, to wpieprzaj fast foody, czemu nie.
Mi to nie odpowiada.
  • 0
Shut up and get moving.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users