Zaloguj się Zarejestruj się
SWPolska
Napisano 20 lipca 2012 - 21:50
Napisano 21 lipca 2012 - 00:31
Witajcie
. Nie wiem czy to już było tutaj czy nie, ale napiszę. Jestem ciekaw ilu z was jest na fejsie w grupie Street Workout Poland. Ostatnio grupa przekroczyła 500 osób, a z tego co zdążyłem zauważyć wiele jest takich, którzy jak są w tej grupie to nic nie wiedzą o forum. A ci co są na forum to nic nie wiedzą o tej grupie. Jak to jest z wami? Identyfikujecie się bardziej tutaj? Na fejsie? A może i jedno i drugie.
Jestem tutaj, a gdzie są fejsie? co to w ogóle jest fejsie, fajsy czy jak to się zwie ??
Napisano 21 lipca 2012 - 07:58
Napisano 21 lipca 2012 - 21:56
Tak zacząłem ćwiczyć jakieś 2 miechy temu kali. Wcześniej to siłka była, ale dietę udało mi się trzymać tylko przez półtora miecha (cholernie ciężko było ;/) i wtedy poszła waga 55 na 63. A teraz byle realizować cele - planche, handstandy, leverki. Progres jakiś jest więc i motywacja jest
Napisano 22 lipca 2012 - 07:53
Napisano 22 lipca 2012 - 10:19
Witajcie
. Nie wiem czy to już było tutaj czy nie, ale napiszę. Jestem ciekaw ilu z was jest na fejsie w grupie Street Workout Poland. Ostatnio grupa przekroczyła 500 osób, a z tego co zdążyłem zauważyć wiele jest takich, którzy jak są w tej grupie to nic nie wiedzą o forum. A ci co są na forum to nic nie wiedzą o tej grupie. Jak to jest z wami? Identyfikujecie się bardziej tutaj? Na fejsie? A może i jedno i drugie.
Witam, tak się zastanawiam, może byłaby możliwość połączenia obu grup, żeby wszyscy mieli dostęp do informacji w jednym miejscu. Połączyć Kali z SW na jednym portalu. Z tego co szukałem SWPoland ma tylko grupę na FB a nie ma żadnego portalu czy forum zrobionego.
Napisano 22 lipca 2012 - 10:31
Ta, jak by to u mnie działało to już bym zajebiście wyglądałWitam. Ja mysle ze z ta dieta to nie jest tak dokonca prawda. Przykładem tu jest Hannibal (to tylko przyklad) po patrzcie na jego nogi.. Gosc byl wysoki i chudy wiec jadł wszsytko i cwiczyl póki nie nabral odpowiednio masy a potem pewnie jakas diete ogarnał. A czemu tak mysle. Proste zazwyczaj dzielnice Afroamerykanow sa biedne wiec moim zdaniem nie mialby na to kasy zeby tak scisle trzymac sie regul diety. To jest tylko moje zdanie. Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Do góry
Zgłoś