Skocz do zawartości

Nasze strony:

Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!
Zaloguj się Zarejestruj się
Zdjęcie

[Foto Temat] Kiedyś/Dziś

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
951 odpowiedzi w tym temacie

gsmt

gsmt

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 137 postów
znakomita wiekszosc nie cwiczy dla sylwetki, to dlaczego zwraca na nia uwage i robi sam&%$^ki w lustrze?
panowie jeszcze sie repy nie posypaly? kiepsko cos widze :-(
  • 0

padapada

padapada

Advanced Member

• Użytkownik
  • 142 postów
gsmt, jak się wstydzisz, to nie wstawiaj. nikt cię nie zmusza. ale zanim się wypowiesz, przeczytaj może jeszcze raz tytuł wątku, w którym się wypowiadasz. a potem jeszcze raz...
  • 0

arturwaw

arturwaw

Łysoglowy

• Użytkownik
  • 67 postów
Panowie, nie chciałem tutaj wszczynać żadnych przepychanek :( Sama idea tematu jest jak dla mnie świetna, bo nic tak nie motywuje jak choćby najmniejszy postęp.
  • 0

Raz stracona szansa nigdy już nie powróci!

m6k3

m6k3

Man of Steel

• Zasłużony
  • 803 postów
  • LokalizacjaRzeszów
@gsmt oraz reszta panów radze skończyć ten offtop, przypominam wam jaki był cel tego tematu jak sama nazwa wskazuje kiedyś/dziś docelowo miało być tu porównanie postępów i większość ludzi tak robi, lub też wrzuca swoje zdjęcia żeby móc przyrównać do nich w przyszłości. Gsmt okey masz swoje zdanie na ten temat szanuję je, ale nie będę więcej tolerował postów tego typu (i oby więcej się nie powtórzyły):

znakomita wiekszosc nie cwiczy dla sylwetki, to dlaczego zwraca na nia uwage i robi sam&%$^ki w lustrze?
panowie jeszcze sie repy nie posypaly? kiepsko cos widze :-(

Z góry mówię także że każdy następny off top w tym temacie będzie usunięty. A jak ktoś ma jakieś "ale" w związku z tym zawsze może wysłać mi prywatną wiadomość.
  • 0

shendil

shendil

Brak

• Użytkownik
  • 4 postów
Dziś zacząłem trening na świeżym powietrzu i mam nadzieje, że nie odechce mi się ;)

Posted Image

Posted Image
  • 0

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość
Shendil, tłuszczu nie ma więc będzie na czym budować:) Z przyjemnością obejrzę Twoje zdjęcia po roku treningu:)
  • 0

WhySoSad

WhySoSad

Advanced Member

• Użytkownik
  • 75 postów
  • LokalizacjaOstrów Wielkopolski
@Shendil
Bardzo fajnie to wygląda jak na początek! Tak z wrodzonej ciekawości... To na lewym barku to blizna czy może pozostałości po udanym wieczorze? :)

Sam będę musiał wrzucić jakieś fotki żeby w przyszłosci mieć porównanie...
  • 0

"First we form habits. Then they form us. "

~ Jim Rohn

Fitness is not about being better than someone else... It's about being better than you used to be!

shendil

shendil

Brak

• Użytkownik
  • 4 postów
To tylko blizna po szczepionce ;D
  • 0

QQsped

QQsped

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 59 postów
Nom, nad masą musisz popracować, ale zazdroszczę ilości fat'u ;)
  • 0

frantic

frantic

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 188 postów

33few6o.jpg

a tu takie ujęcie jak robiłem pompki z klaśnięciem :D

• 0

Divajd

Divajd

Wanna-Be Leonidas

• Użytkownik
  • 402 postów
  • LokalizacjaSzczecin

Czyżby 8pack?

• 0
"Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!" ~R.Balboa

Dołączona grafika

frantic

frantic

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 188 postów

Jeszcze muszę odkryć fatu z brzucha, żeby był ośmiopak. Ale tym się zajmę jak złapię z 10 kg więcej masy mięśniowej.

• 0

Divajd

Divajd

Wanna-Be Leonidas

• Użytkownik
  • 402 postów
  • LokalizacjaSzczecin

Z 10kg więcej? To może trwać sporo miechów. 

• 0
"Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!" ~R.Balboa

Dołączona grafika

frantic

frantic

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 188 postów

Wiem. Może to trwać rok i nawet dwa :)

• 0

m6k3

m6k3

Man of Steel

• Zasłużony
  • 803 postów
  • LokalizacjaRzeszów

Może i więcej jeśli mówimy o czystej masie mięśniowej, 10 kg mięśnia to bardzo dużo :) dobry długoterminowy cel, dobrze by go rozbić na mniejsze "kroczki" ;]

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Przeczyściłem wątek z postów nie związane z tematem,

Seth może i żart "dobry" ale do tego wątku się nie nadaje. Była ostatnio dość duża dyskusja o przejrzystość tego tematu oraz ilość offtopu.

• 0

Szpanerski Nick

Szpanerski Nick

Advanced Member

• Użytkownik
  • 92 postów

Tak więc w poniedziałeczek mija jakoś 5 tygodni od zaczęcia przygody z kalisteniką..

165494_445454658865211_1516369270_n.jpg

Użytkownik m6k3 edytował ten post 16 kwietnia 2013 - 19:18
Pomogłem :) i jak na pięć tygodni to jestem pod wrażeniem.

• 3

Divajd

Divajd

Wanna-Be Leonidas

• Użytkownik
  • 402 postów
  • LokalizacjaSzczecin

Wcześniej dużo ćwiczyłeś? 

• 0

Dołączona grafika

Szpanerski Nick

Szpanerski Nick

Advanced Member

• Użytkownik
  • 92 postów

Wcześniej ćwiczyłem 1.5 roku na siłowni.. Troche kreatyny sie kiedyś zjadło jak sie chciało mieć szybszy, lepszy efekt i to w sumie tyle. A flagę utrzymuję 2 sekundy, więc nie ma rewelacji i tylko dlatego koleżanka zdążyła cyknąć fotke.

A osiągnąłem to przez cykliczne próbowanie.. Łapałem się czegoś (nawet 3-4 razy dziennie) i próbowałem się odbijać.. Ciągle nie mogłem utrzymać pozycji, dałem spokój na tydzień, ćwiczyłem normalnie i nagle pach! I udało się :D

• 0

Divajd

Divajd

Wanna-Be Leonidas

• Użytkownik
  • 402 postów
  • LokalizacjaSzczecin

Gratulację. Też tak chcę. :D

• 0

Dołączona grafika

Gabro

Gabro

Street Workout Łódź

• Użytkownik
  • 6 postów
  • LokalizacjaŁódź

@Szpanerski Nick

Dobra flaga :D  ! Szczególnie że na słupie jest o wiele ciężej zrobić niż na drabinkach.Przy tym pierwszym dłonie wysiadają,  -_-  przynajmniej w moim przypadku.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych