Zaloguj się Zarejestruj się
Nasze koszulki.
Posted 06 July 2012 - 14:58 PM
Posted 06 July 2012 - 19:09 PM
Będą koszulki
A coś więcej na ten temat?
krążyć, a umysł lepiej pracować. Przepływ życia w tkankach
szybko wypędzi z twojego umysłu zmartwienia. To najtańsze
lekarstwo jakie istnieje na ziemi - i jedno z najlepszych."
~Bernard Shaw.
Posted 07 July 2012 - 15:34 PM
Posted 07 July 2012 - 21:04 PM
Posted 08 July 2012 - 12:50 PM
Już założyłem sklep na tym xt24 tylko jeszcze Barkes musi zrobić wzór w grafice wektorowej bo ja się na tym nie znam, weźmiemy raczej to od Befa bo bardzo ładnie wygląda.
Witam, i jak idą prace nad projektem? robicie projekt tylko na same t-shirt'y? czy polo i bluzy też ?
Posted 09 July 2012 - 13:41 PM
Tańszy tshirt - 30 zł
Droższy - 50 zł.
Już niedługo ogłosimy wiadomość, kiedy można będzie kupić pierwsze koszulki.
Posted 09 July 2012 - 18:45 PM
może warto by zobaczyć tu, ceny byłyby chyba o niebo niższe i dodatkowo można by powiększyć ofertę (bluzy, spodnie, czapki, portfele)
Posted 09 July 2012 - 18:45 PM
Na chwilę obecną wyjdą trzy rodzaje t-shirtów, dwa droższe z dwoma wzorami (duży przód, mały tył) oraz jeden tańszy z mniejszym logiem po jednej ze stron klatki piersiowej. Ceny niestety są nałożone przez naszego partnera xt24.eu dodatkowo z prowizją, więc ceny będą nieco wyższe niż przewidywaliśmy.
Tańszy tshirt - 30 zł
Droższy - 50 zł.
Już niedługo ogłosimy wiadomość, kiedy można będzie kupić pierwsze koszulki.
Bardzo fajnie
Hm czemu narzucił swoja prowizję skoro, wy jako założyciele ustalacie swoje ceny od ceny wyjściowej (czyli sklepu xt24.eu). Chyba, że coś się pozmieniało. Ale te ceny nie są wysokie.
Posted 10 July 2012 - 00:24 AM
Bardzo fajnie
, w takim razie czekamy na koszulki.
Hm czemu narzucił swoja prowizję skoro, wy jako założyciele ustalacie swoje ceny od ceny wyjściowej (czyli sklepu xt24.eu). Chyba, że coś się pozmieniało. Ale te ceny nie są wysokie.
Napisałem "dodatkowo" z nakładaną przez nas prowizją
Posted 10 July 2012 - 00:25 AM
Bardzo fajnie, w takim razie czekamy na koszulki.
Napisałem "dodatkowo" z nakładaną przez nas prowizją
W porządku, czekacie pewnie na akceptację wzorów koszulek.
http://www.robimynadruki.pl/shop_content.php/coID/1/content/Cennik/XTCsid/e123ffde7cfebb2ea9c1346ae3259ff9
może warto by zobaczyć tu, ceny byłyby chyba o niebo niższe i dodatkowo można by powiększyć ofertę (bluzy, spodnie, czapki, portfele)
Hm, ale na xt24 będziemy mieli swój sklep. Myślę, że to będzie ułatwienie dla użytkowników, ponieważ każdy nowy użytkownik który będzie chciał pozyskać koszulkę nie będzie się dobijał do administratora po to żeby zamówić sobie koszulkę, tylko zrobi to sam, bez zbędnych spraw;)
Posted 10 July 2012 - 20:20 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account

This topic is locked
Back to top
Report