Skocz do zawartości

Nasze strony:

Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!
Zaloguj się Zarejestruj się
Zdjęcie

Akcja społecznościowa

• Zamknięty Temat jest zamknięty
21 odpowiedzi w tym temacie

Stef

Stef

Stef

• Użytkownik
  • 153 postów

Link do ogłoszenia na portalu

Ruszamy z pierwszą akcją społecznościową! Każdy, kto chce wziąć udział musi nakręcić i wysłać film, na którym podciąga się(3 powtórzenia wystarczą) niekoniecznie na kupionym drążku, a w jakimś pomysłowym i łatwo dostępnym miejscu(np. domowe schody, gałąź drzewa itp). Najlepsze filmy zostaną sklejone i opublikowane na kanale Youtube "kalistenika". Celem tego jest zmotywowanie i pokazanie, że każdy może ćwiczyć nie wydając nic na sprzęt, oraz oczywiście sprawdzenie, jak poradzimy sobie z takim wyzwaniem! Były już na forum propozycje zlotu, zobaczmy najpierw jak nam pójdzie takie coś!

Jeśli macie jakieś pytania lub komentarze to odpowiadajcie w tym temacie.
  • 0

krzysiek20ino

krzysiek20ino

Jay-Jay Petersburg

• Zasłużony
  • 1 536 postów
A to musi być tylko podciąganie, czy wariacje jego też? Jakieś Muscle upy, itp.?
  • 0

Stef

Stef

Stef

• Użytkownik
  • 153 postów
Raczej zwykłe podciąganie :)
  • 0

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość
Panowie, pokażmy, że mamy jaja i wejdźmy w to!!!! Ja już przesłałem swój filmik, kto następny?
  • 0

BeF1990

BeF1990

Outsider

• Zasłużony
  • 433 postów
  • LokalizacjaSosnowiec
Ciekawa inicjatywa, też coś ogarnę na tą okazję. :)
  • 0

Orel

Orel

Szeryf :D

• Administrator - Boss

• 582 postów
Też w to wchodzę!!!:D
  • 0

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość
Super Panowie, wiedziałem że Wy macie jaja, kto następny?
  • 0

Emil

Emil

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 662 postów
Mam pomysl i do konca tygodnia go zrealizuje i podesle :)
  • 0
Dołączona grafika

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość
Emil, byłem pewny, że w to wejdziesz. W końcu widziałem Cię w akcji i wiem, że masz dużo do pokazania:)
  • 0

Emil

Emil

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 662 postów
Dzieki, niedlugo wrzuce poza tym nowy filmik :)
  • 0
Dołączona grafika

Bar-Man

Bar-Man

Bodyweight, Bags, Bells & Barbells

• Bywalec
  • 826 postów
  • LokalizacjaToruń
Cholerka mało czasu, a czasami zdarzają się takie malownicze miejsca jak grzejnik w hotelu albo belki stropowe :D jak kiedyś będzie okazja to nagram ale to się niestety zdarza sporadycznie :D
  • 0

Najgorszą rzeczą którą mógłbyś spotkać na drodze samodoskonalenia to uczucie spełnienia.

http://kalistenikapo...y-odosobnienie/

Ratnik

Ratnik

Go KalistenikaPolska.pl!

• Użytkownik
  • 27 postów
Hmm. Może też nagram. To będzie moje "wkupne" na forum:P
  • 0

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość
Emil jestem ciekawy. Pokazałeś swoim filmem, że kalistenika to sport dla każdego. Że nie tylko gwiazdy z internetu mogą robić takie ewolucje:)

Panowie kto jeszcze do nas dołączy? Pokażmy wszystkim, że można ćwiczyć wszędzie i osiągać efekty. Że jest to aktywność ruchowa dla każdego i że przynosi wymierne efekty!
  • 0

Orel

Orel

• Administrator - Boss

• 582 postów

Hmm. Może też nagram. To będzie moje "wkupne" na forum:P

Wszyscy się dołączmy :D im więcej nas tym lepiej, lepsza reklama i rozgłos. Chociaż pewnie zrobię tylko kilka podciągnięć. ;)
  • 0

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość
Orel, nie o ilość idzie. Fajnie, że podeślesz swój filmik a nie szukasz wymówek.

Ratnik, brawo:)
  • 0

Orel

Orel

• Administrator - Boss

• 582 postów

Orel, nie o ilość idzie. Fajnie, że podeślesz swój filmik a nie szukasz wymówek.

Ratnik, brawo:)

Wiem, że nie o ilość idzie dlatego wspominam o tym, dla innych początkujących żeby się nie bali, ani nie byli skrepowani, nie są sami na forum, tylko żeby podciągali się i kręcili filmiki!! :D, podeśle podeśle tyle że z grypy muszę się wyleczyć:)
  • 0

Guest_zahir11_*

Guest_zahir11_*
  • Gość
I oto chodzi:) W takim razie powrotu do zdrowia ci życzę. Ciekaw jestem czemu nie dołączył do nas jeszcze Lukix, choć biorąc po uwagę jego umiejętności, to jak by zaczął się podciągać siłowo, trzeba by nakręcić film pełnometrażowy;)
  • 0

Revo

Revo

Advanced Member

• Bywalec

• 659 postów
Filmik nagrałem ale chyba już za późno na dołączenie go do tego projektu..
  • 0

Orel

Orel

• Administrator - Boss

• 582 postów
Cały nasz filmik można już zobaczyć na YT na naszym kanale. Fajnie to wszystko wyszło. Ale szkoda, że nie było więcej osób, szacuneczek na wszystkich którzy nagrali filmiki ;)

http://www.youtube.com/watch?v=FBTJhevxauo&feature=plcp

• 0

Revo

Revo

Advanced Member

• Bywalec

• 659 postów
gratulacje pierwszej produkcji !
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych