Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
FILMIKI MOTYWACYJNE ! NAKRĘCAJMY SIE !!
Rozpoczęty przez
money
, cze 11 2012 19:59
Napisano 23 lipca 2015 - 23:35
Pewnie, że wykorzystują, bo pracuje całe ciało tak jak w walce i ogólnie trening z własną masą zawsze miał miejsce podczas treningów MMA. Same korzyści 
I jeszcze jeden:
Sprawność/funkcjonalność/moc/siła/wytrzymałość/mobilność > wygląd
Mięśnie są niczym jeśli nie mają użytku poza siłownią.
Ważny jest sposób w jaki budujesz swoje ciało i co potrafisz z nim zrobić.
Napisano 06 sierpnia 2015 - 14:57
Napisano 19 września 2015 - 19:25
Dopiero teraz ogarnąłem tego kolesia
Po prostu maszyna. Świetna motywacja i treningi typowo funkcjonalne, sprawnościowe, zero zbędnych ćwiczeń kulturystycznych. Jeżeli ktoś nie wie, jakie ćwiczenia siłowe i nie tylko wykonywać pod ogólną sprawność, siłę, wszechstronność i funkcjonalność przydatną w dosłownie każdym sporcie, a chyba najbardziej w sportach walki, rugby, to obejrzyjcie ten kanał:
Więcej dodawać nie trzeba, warto trenować w ten sposób i rozwijać się kompleksowo, oglądam po raz 5 te filmiki 
Sprawność/funkcjonalność/moc/siła/wytrzymałość/mobilność > wygląd
Mięśnie są niczym jeśli nie mają użytku poza siłownią.
Ważny jest sposób w jaki budujesz swoje ciało i co potrafisz z nim zrobić.
Napisano 19 września 2015 - 20:22
Polecam jego książki przeczytać, są dostępne w pdf w sieci.
Wysłane z mojego SM-G360F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G360F przy użyciu Tapatalka
Rodzaje sił, więc zastanów się nad czym chcesz pracować:
* siłą bezwzględna * siła względna * siła maksymalna * siła ogólna * siła szybkościowa * siła specjalna * siła wytrzymałości mięśniowej * siła biegowa
Napisano 20 września 2015 - 19:19
Adam Raw prawdziwy wojownik.. Zazdroszcze mu jego sily woli. Nigdy sie nie poddaje pomimo bolu 
https://m.youtube.co...h?v=Eqx4OP9Ul24
I szczerze mam juz dosyc tego gadania " nigdy nie trenuj do upadku ". Od teraz gdy nie bede mial sily sie podciagac, pozistane w zwisie i gdy zregenruje sily bede cisnal dalej az zrobie tyle powt. ile sobie postanowilem ale nigdy nie zejde z drazka ;D.
https://m.youtube.co...h?v=Eqx4OP9Ul24
I szczerze mam juz dosyc tego gadania " nigdy nie trenuj do upadku ". Od teraz gdy nie bede mial sily sie podciagac, pozistane w zwisie i gdy zregenruje sily bede cisnal dalej az zrobie tyle powt. ile sobie postanowilem ale nigdy nie zejde z drazka ;D.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Do góry
Zgłoś