Witam, można ustawić u góry strony po zalogowaniu na konto "liczba nieprzeczytanych wiadomości" ? ułatwiłoby to trochę śledzenie różnych tematów w których odpisują użytkownicy.
Witamy na Kalistenika Polska
Zarejestruj się aby mieć dostęp do wszystkich funkcjonalności które Ci oferujemy. Po rejestracji i zalogowaniu się będziesz mógł uczestniczyć w dyskusji, oceniać wątki, aktualizować statusy, tworzyć własne albumy w galerii, a także dokonywać zakupu w naszym sklepie!Zaloguj się Zarejestruj się
Liczba nieprzeczytanych wiadomości
Started by
Orel
, Jun 07 2012 13:46 PM
Posted 07 June 2012 - 13:46 PM
Posted 19 June 2012 - 10:00 AM
Jest taka podobna opcja w zakładce "Opcje" a mianowicie "pokaż nowe posty".
Posted 19 June 2012 - 15:01 PM
Jest taka podobna opcja w zakładce "Opcje" a mianowicie "pokaż nowe posty".
Tak wiem, ta opcja o której pisałem jest nieco szybsza ale to małe znacznie.
Posted 13 July 2012 - 02:10 AM
A ja tak odnośnie wiadomości, ale prywatnych. Da radę pokazać, że przyszła do użytkownika nowa wiadomość, bez zbędnego klikania w zakładki? ;p W drobnym stopniu przez to minąłem się z zahirem, a byliśmy w tym samym miejscu ;p
--------------------------------
"Jeśli nie chcesz mieć swego udziału w klęskach, nie będziesz go miał również w zwycięstwach."
„Jest w świecie jeden czynnik, z którym się nikt w swoich planach i w swoim działaniu nie liczy, a przez który wszystko się może rozbić, zawieźć, popsuć – to głupota ludzka”
"Jeśli nie chcesz mieć swego udziału w klęskach, nie będziesz go miał również w zwycięstwach."
„Jest w świecie jeden czynnik, z którym się nikt w swoich planach i w swoim działaniu nie liczy, a przez który wszystko się może rozbić, zawieźć, popsuć – to głupota ludzka”
Posted 13 July 2012 - 15:00 PM
Posted 13 July 2012 - 17:56 PM
nie u mnie?
Posted 13 July 2012 - 17:58 PM
Posted 13 July 2012 - 18:45 PM
Posted 14 July 2012 - 23:44 PM
trochę technologii i człowiek się gubi, dzięki
Posted 03 August 2012 - 23:46 PM
Panowie nie wiem jak u was ale opcja" pokaż nowe posty " przestała u mnie działać poprawnie. Często nie wyświetla postów mimo tego że sie takowe znajdują lub wyświetla część. Od jakiegoś czasu działa nie poprawnie około 2 dni mniej więcej . Jak jest uwas ?
To podróż daje nam szczęście, nie jej cel.
Posted 05 August 2012 - 17:03 PM
Ten funkcja działa jakoś dziwnie, na innych forach też. Nie wiem czy to nie jest tak, że pokazuje tylko nowe posty od ostatniej wizyty.
Lepsza byłaby opcja "Pokaż nieprzeczytane posty". Na pewno ten silnik forumowy ją ma.
Lepsza byłaby opcja "Pokaż nieprzeczytane posty". Na pewno ten silnik forumowy ją ma.
Posted 05 August 2012 - 20:57 PM
Często są posty nie przeczytane w działach a ta opcja tego nie pokazuje ;/ Irytuje to strasznie ;/
To podróż daje nam szczęście, nie jej cel.
Posted 05 August 2012 - 21:48 PM
Dlatego poprośmy wszyscy admina o włączenie opcji "Pokaż nieprzeczytane posty". Ona działa na 100%
A zatem, wszyscy razem: PROOOOSIMYYYY!!
A zatem, wszyscy razem: PROOOOSIMYYYY!!
Posted 05 August 2012 - 22:05 PM
Posted 09 August 2012 - 22:17 PM
No skoro tak ładnie prosicie 
Opcja dodana tuż pod "zobacz nowe posty" mam nadzieję, że się podoba
Opcja dodana tuż pod "zobacz nowe posty" mam nadzieję, że się podoba
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account

This topic is locked